Sunprime Träning

Sunprime Träning

Unika träningstillfällen
Här har du tid. Och lust, för när hjärnan vilar känner du vad kroppen behöver. Du kan styrketräna, spela golf, simma, cykla eller träna till exempel core i grupp. På hotellen finns alltid instruktörer som är utbildade av SATS och du har gratis tillgång till gym och gruppträning. I närheten av våra Sunprime Hotels finns det dessutom fina golfbanor. Så välj det du gillar mest. Eller passa på att prova något helt nytt.


Fitness

På Sunprime Hotels väljer du mellan flera olika gruppträningsklasser. Till exempel Yoga, Core, Senior Circuit eller Power Step, intervallträning när den är som bäst. Vi erbjuder även Crosstraining där du tränar efter din egen förmåga och utmanar dig själv (utbudet kan variera mellan olika hotell).

Se SATS träningsfilmer här

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Våra gym är enkelt utrustade med fria vikter och ett mindre antal maskiner. Självklart kostar det ingenting att träna i gymmet. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för maskiner och fria vikter.

Träna i poolen

Välkommen ner i poolen för en träningsupplevelse utöver det vanliga. Våra instruktörer leder de mycket uppskattade passen med glädje och inspiration. Vattengymnastik har sedan starten varit en av de mest uppskattade träningsformerna på våra Sunprime Hotels. Nu har vi utökat utbudet för dig som gillar att träna i poolen och kan stolt presentera Water Circuit, ett utmanande pass där du tränar kondition och styrka vid olika stationer.

Personlig tränare

Nu har du möjlighet att kickstarta din träning under semestern. Med en personlig tränare får du hjälp att skräddarsy din träning utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen mer effektiv och motiverande. Våra professionella personliga tränare är med dig under hela träningspasset och erbjuder allt från enklare kostrådgivning till individuellt anpassade träningsprogram. Gäller på Sunprime Waterfront under vissa perioder.

Cykling

Ta chansen att se dig omkring på egen hand, samtidigt som du får lite skön motion. På flera av våra Sunprime Hotels finns möjlighet att hyra cyklar.

Löpning

I närheten av alla våra Sunprime Hotels finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer. Läs mer under fliken Träning på respektive hotell.

Golf

Gillar du golf har du hamnat helt rätt när du väljer Sunprime Hotels. Oavsett om du bor på Gran Canaria, i Thailand, på Mallorca eller Teneriffa har du alltid flera av resmålens bästa golfbanor i närheten.

Aktivitetsprogram

Utbudet av aktiviteter kan variera mellan våra Sunprime Hotels. Nedan är ett exempel på ett aktivitetsschema:

Tid Aktivitet
9.00 Easy Yoga
12.00 Water Aerobics
16.00 Power Step
17.00 Core

Utbudet kan variera mellan olika Sunprime Hotels