Sunprime Hotels

Boende

När du vill bo lite bättre
Ingen städning, ingen matlagning, inga vardagliga måsten. Bara ledig tid, sköna sängar för långa sovmorgnar och små men genomtänkta detaljer som handdukar, badrock och tofflor. Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen och njuta av livets goda. Det är din tur nu.


Lägenhetstyper:

Classic Room

Classic Room

Det här är fräscha och snygga dubbelrum som passar perfekt för två personer. Modernt inredda med varierande storlek och planlösning. Alla våra dubbelrum är luftkonditionerade och har balkong eller terrass. Classic Room finns på de flesta av våra Sunprime Hotels.

Classic Studio

Classic Studio

Moderna och välutrustade enrumslägenheter för två personer. Varierande storlek och planlösning. Samtliga Classic Studios har terrass eller balkong och finns på Sunprime Monsuau och Sunprime Ocean View.

Classic Suites

Classic Suites

Läckra enrumssviter för två personer. Planlösningen varierar, men samtliga Classic Suites har terrass eller balkong. Våra Classic Suites hittar du på nästan alla Sunprime Hotels.

Junior Suites

Junior Suites

Svit med vardagsrum och sovrum, idealisk för två personer. Samtliga våra Junior Suites har terrass eller balkong med varierande utsikt. Junior Suites finns på de flesta av våra Sunprime Hotels.

Prime Lounge Suites

Prime Lounge Suites

Härliga och modernt inredda dubbelrum, enrumssviter eller tvårumssviter för två till tre personer. Prime Lounge Suites är det perfekta valet om du vill unna dig en lite lyxigare semester. Prime Lounge Suites har stora balkonger eller terrasser med sköna loungemöbler till de varma sommarkvällarna och de är bl.a. utrustade med Nespresso maskin med startkit, kuddmeny, välkomstpaket och trådlös musikstation till smartphone/Ipad. Varierande storlek och planlösning. Finns på utvalda Sunprime Hotels.

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites

Prime Pool Suites är rymliga och välutrustade tvårumssviter med vardagsrum och sovrum för två personer där du kan hoppa direkt ner i poolen från din terrass! På den härliga terrassen kan du njuta av sköna sommarkvällar i komfortabla loungemöbler. De är bl.a. utrustade med Nespresso maskin med startkit, kuddmeny, välkomstpaket och trådlös musikstation till smartphone/Ipad. Prime Pool Suites kan du hitta på Sunprime Miramare Beach.

Prime Rooftop Suites

Prime Rooftop Suites

Härliga moderna dubbelrum för två personer med tillgång till en stor takterrass, perfekt för dig som vill njuta av varma sommarkvällar i sköna loungemöbler. Rummen är bl.a. utrustade med Nespresso maskin med startkit, kuddmeny, välkomstpaket och trådlös musikstation till smartphone/Ipad. Prime Rooftop Suites finns på Sunprime Waterfront.

Penthouse Suites

Penthouse Suites

Trevliga och välutrustade enrumssviter för två personer. Penthouse-sviterna har balkong med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. I dessa sviter har man även en privat jacuzzi på balkongen. Penthouse Suite finns på Sunprime Alanya Beach.

Bungalow Suites

Bungalow Suites

Tvårumsbungalower med vardagsrum och sovrum för två personer och en mysig terrass. Varierande storlek och planlösning. Prime Bungalows kan du bo i på Sunprime Miramare.

Grand Suites

Grand Suites

Rymliga och välutrustade trerumssviter för det lite större sällskapet. Här finns gott om plats för upp till fyra personer. Alla våra Grand Suites har terrass eller balkong med en rogivande utsikt över trädgården. Grand Suites kan du bo i på Sunprime Atlantic View och Sunprime Ocean View..

R.O.O.M.® Suites

R.O.O.M.® Suites

Våra R.O.O.M. ® Suites för två personer är inredda av R.O.O.M.® och försedda med allt du kan begära av ett semesterboende. Här får du till exempel Dux-sängar, ett välkomstpaket, tv samt högtalarsystem till din mp3-spelare. Samtliga R.O.O.M. ® Suites har balkong med utemöbler och solstolar/solsängar. Från balkongen har du en härlig utsikt. R.O.O.M.® Suites finns på Sunprime Coral Suites & Spa.

Sunprime Joker

Sunprime Joker

Vill du få lite extra pengar över till semesterkassan? Sunprime Joker innebär att du låter oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern. Naturligtvis ingår städning, poolhanddukar och byte av lakan. Sunprime Joker erbjuds under vissa delar av året, så håll utkik! Begränsat antal.

  In- och utcheckning

In- och utcheckning

Du får tillgång till ditt rum när du har checkat in på hotellet, tidigast kl. 12.00 (15.00 i Thailand). Innan dess är du välkommen att använda hotellets omklädningsrum och förvara ditt bagage i bagagerummet.

På hemresedagen ska du checka ut från ditt rum senast kl. 12.00 och därefter har du tillgång till hotellets omklädningsrum. Glöm inte att checka in ditt bagage redan på hotellet om du bor på ett hotell där möjligheten finns, läs mer om vad som gäller på ditt hotell under Easy Travel.


Tillval:

Mousserande vin på rummet

Mousserande vin på rummet

Guldkant på semesterstarten? Förboka en flaska mousserande vin (75cl) som väntar i kylen vid ankomst till rummet. Åldersgräns 18 år.

Boka ett välkomstpaket

Boka ett välkomstpaket

Vill du att det ska kännas extra lyxigt när du kommer in på ditt rum på semestern? Då kan du boka ett välkomstpaket.

Paketet innehåller:

 • Blommor
 • Frukt och snacks
 • Läsk (2x33 cl) och kolsyrat vatten (2x33 cl).
 • Öl (2x33 cl) och vin (75 cl, Thailand 37,5 cl)

Har du bokat en R.O.O.M Suite ingår Välkomstpaket. Ett paket gäller per lägenhet/rum. Åldersgräns 18 år.

Välkomstpaket Prime

Välkomstpaket Prime

Vill du unna dig en extra exklusiv semester – boka Välkomstpaket Prime som väntar vid ankomst till rummet.

Paketet innehåller:

 • Blommor
 • Frukt, snacks, fetaost, oliver och mörk choklad
 • Läsk (6x33 cl) och kolsyrat vatten (2x33 cl)
 • Juice (2x1 liter)
 • Öl (2x33 cl) och vin (75 cl, 37,5 cl i Thailand
 • Daglig påfyllning av vatten (1,5 l/dag)
 • Nespresso maskin inklusive ett startkit (4 kapslar)
 • Kuddmeny
 • Strandväska (gåva)

Har du bokat ett Prime rum ingår Välkomstpaket Prime. Ett paket per rum. Åldersgräns 18 år.

Duo paketet

Duo paketet

Njut av tid tillsammans under semestern. Boka duo paketet och välj valfri 50 minuters behandling som finns under Spa Together. Paketet är för 2 personer och ni får 50 minuters behandling vardera. En extra mysig stund tillsammans! Paketet finns på utvalda Sunprime Hotels och förbokas hemifrån.

Lyx för en

Lyx för en

Vill du ha egen tid under semestern rekommenderar vi 'Lyx för en'. Välj något utav våra 90 min behandlingar. Njut av extra lyxig kvalitetstid. Paketet finns på utvalda Sunprime Hotels och förbokas hemifrån.

Lyx för två

Lyx för två

Förhöj semesterupplevelsen med mousserande vin, mörk kvalitetschoklad och färska jordgubbar. Dela sedan en stressfri upplevelse i vårt fina spa med någon du tycker om, i paketet ingår valfri 25-minutersbehandling för två. Välkommen att njuta av livets goda! Paketet finns på utvalda Sunprime Hotels och förbokas hemifrån.

Träning på rummet

Träning på rummet

Nyhet! Älskar du att träna på egen hand under semestern? Nu slipper du fylla resväskan med träningsutrustning. Boka vårt tränings-kit där du får låna yoga-matta, gummiband lätt, medium och hård, excertube medium och glidmattor. Du får även en översikt med olika övningar. Allt detta väntar på dig i rummet vid ankomst. Träningen under semestern kan inte bli smidigare och enklare! Paketet finns på Sunprime Atlantic View.

Behåll rummet

Behåll rummet

Vill du göra hemresedagen ännu mer avkopplande? På många av våra Sunprime Hotels kan du redan hemifrån försäkra dig om en egen lägenhet fram till klockan 15.00 eller 18.00 på avresedagen. Antalet lägenheter är begränsat så passa gärna på att beställa lägenheten samtidigt som du bokar din resa. Observera att det inte är säkert att du får samma lägenhet som du bott i under din semester.

Boende skatt på ca 3€ tillkommer och betalas direkt till hotellet om du bor på något utav våra hotell i Grekland.