Mat & Dryck på SunConnect Resorts

Mat & Dryck

Det ska vara bekvämt att ha semester. När du bor på SunConnect Resorts behöver du aldrig fundera på var du ska äta middag. Många av våra SunConnect-hotell erbjuder bufférestaurang med All Inclusive. Vissa av hotellen har också à la carte. Skulle du vilja prova på det lokala restaurangutbudet utanför hotellet någon dag går det naturligtvis också bra. Då kan du välja vårt flexibla måltidspaket som ger dig frukost alla dagar samt lunch och middag fem av sju dagar.

Blir du hungrig eller törstig mellan måltiderna är det bara att besöka hotellets bar. Här njuter du av en barmeny med svalkande drycker och lättare rätter. På vissa av våra SunConnect-hotell bjuds det även på underhållning under kvällarna.

All Inclusive

All Inclusive

Många av våra SunConnect-hotell erbjuder bufférestaurang med All Inclusive. Vissa av hotellen har också à la carte.

Med All Inclusive kan du äta och dricka så mycket du vill på hotellet, utan att tänka på notan. På en del hotell ingår All Inclusive i priset, på andra kan du boka det samtidigt med resan. På varje hotellbeskrivning ser du vad som ingår på respektive hotell.

Inclusive

Holiday Inclusive

Skulle du vilja prova på det lokala restaurangutbudet utanför hotellet någon dag rekommenderar vi vårt flexibla måltidspaket som ger dig frukost alla dagar samt lunch och middag fem av sju dagar.

Barn äter gratis

Barn äter gratis

På de flesta av våra SunConnect-hotell äter barn under 12 år gratis från buffén i restaurangen. Maten är dessutom specialanpassad för att falla familjens yngre medlemmar i smaken.