Dags för nya upplevelser?
BRYT RUTINERNA

Prova något nytt

I över 60 år har vi på Ving hjälpt ressugna svenskar att upptäcka världen. Vi har introducerat spännande resmål på de flesta kontinenter, i alla väderstreck. För även om klassiker som Mallorca och Kanarieöarna är fantastiska ställen, så är det många av oss som vill vidga vyerna och upptäcka nya hörn av världen. Häng med oss på nya upplevelser. För om upptäckarlust är din grej, så är upptäcktsfärder vår.

Sunprime Tamala Beach för vuxna

I november 2018 öppnar vi vårt första Sunprime i Afrika. Sunprime Tamala Beach har ett perfekt läge precis vid den långa, gyllengula stranden i Kotu, Gambia.

Skön sol och långa stränder

Solsäkra Gambia

Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. De långa gyllengula stränderna kallas för "Gambias guld" och sträcker sig i stort sett längs hela kusten.

Strandparadiset Kap Verde

Kap Verde är det perfekta resmålet för dig som älskar långa stränder och pålitlig sol. Välj mellan Sal och Boa Vista.

Dubai

Välkommen till sol, värme och salta dopp. I Dubai får du solig lyx i exotiska omgivningar. Mitt i allt det hypermoderna hittar du också ställen som för tankarna till tusen och en natt.

Solig lyx

Spännande upplevelser

En oförglömlig rundresa

Att resa till Gambia i Västafrika är en fantastisk upplevelse. För att få ut maximalt av vistelsen rekommenderar vi någon av våra 5- eller 8-dagars rundresor.

Aktiv semester på Kap Verde

Krydda semestern med en utflykt! Vad sägs om dykning, fisketur, fyrhjuling eller Hike'n Bike?

Smaka på världen

Havets läckerheter på Kap Verde

Vill du ha god och prisvärd mat på Kap Verde är fisk och skaldjur ett säkert kort. Varje morgon levererar fiskarna dagens fångst till piren – garanterat färskt.

Billiga, exotiska smakupplevelser

I Gambia finns det gott om olika slags restauranger, matställen och caféer. Perfekt för dig som testa landets egna smaker.

Kap Verde med All Inclusive

Om du bokar All Inclusive på din semester på Kap Verde är all mat, glass och dryck betald i förväg. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och bara njuta.

Erbjudanden just nu

Hitta din resa