Läs andras eller dela med dig av dina egna restips

Skriv om din egen resa eller läs och inspireras av andras restips! Här hittar du mängder av tips, synpunkter och subjektiva betyg på allt som kan vara av intresse, både inför och under din resa.

Läs andras restips

Filtrera i listorna med land och resmål nedan för att hitta andras tips på de resmål just du är intresserad av.

Tipsa andra om din bästa reseupplevelse - skriv ditt restips här!

 • Santa Ponsa

  Av: m_nilsson54 
  2016-10-14

  Vi besökte Surfing Playa i en vecka. Trevligt hotell med närhet till en liten strand. Vi förstår att solstolar behöver tvättas, men första och andra dagen gick högtrycks tvätten timme efter timme. Mycket störande om man som vi hade balkong mot poolen. Tredje dagen orkade vi inte höra oljudet utan åk te bort hela dagen. När inte högtryckstvätten gick trivdes vi bra på hotellet. Inte handekappvänligt, mycket trappor inga hissar. Santa Ponsa en trevlig liten stad.

  Läs mer

  Resan ägde rum: oktober 2016

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: susemm 
  2015-07-29

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  4
  Mat & Dryck
  4
  Barnvänligt
  3
  Sevärdheter
  3
  Nöjesliv
  3

  Vi bodde på Sentido Punta del Mar i ett dubbelrum med större balkong. Där fanns två solsängar, men tyvärr inget parasoll. Hotellet ligger fint beläget ute på en klippa och det tar 10 min att promenera ner till stranden i Santa Ponsa. Där finns det solstolar att hyra, EUR13,50 för två med parasoll.
  De t är mycket engelsmän i Santa Ponsa, men det finns restauranger som inte bara serveras beans on toast osv. El Ceibo bör ni prova om ni vill ha gott grillat kött. Boka bord för det är väldigt populärt.
  Var sedan beredd på att det är svårt att få en solsäng på hotellet. Vissa går upp tidigt och lägger sig vid poolen 08.30 när det öppnar och kommer du ner senare så är det helt fullt. Bra frukost på hotellet, trevlig personal men dock uruselt wifi och väldigt underdimensionerad AC på rummet, det var väldigt varmt.

  Läs mer

  Resan ägde rum: juli 2015

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: urban.lander 
  2015-06-24

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  2
  Shopping
  1
  Mat & Dryck
  3
  Sevärdheter
  1

  Vi bodde på Hotell Surfing Playa, bra utrustat i kök. Standarden för övrigt var bra, önskvärt vore att sängar och gavlar satt ihop, och att man slapp den skrynkliga plastade frotten som var ett skydd på madrassen. Hotellet kändes rent och det fanns personal som ständigt
  fanns tills hands. Långt att gå till havet och backigt.
  Poolområdet var väl fungerande, gott om solstolar.

  Läs mer

  Resan ägde rum: juni 2015

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: ninnipetersson 
  2014-08-17

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  4
  Mat & Dryck
  3
  Barnvänligt
  3
  Sevärdheter
  4
  Nöjesliv
  3

  Vi var 1 vecka under juli månad i Santa Ponsa och bodde på hotell Surfing Playa. Mycket bra badstrand där man verkligen fick plats utan att trängas. Lägenheten var utmärkt, renlig och dessutom utsikt mot havet. Professionell personal. Vi var verkligen nöjda och funderar på att återkomma nästa år och då kanske två veckor. Vi rekommenderar verkligen detta boende.

  Läs mer

  Resan ägde rum: juli 2014

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: callieslv 
  2014-07-02

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Shopping
  3
  Mat & Dryck
  5
  Sevärdheter
  5
  Nöjesliv
  4

  Sentido Punta del Mar in Santa Ponsa-

  A wonderful restful week, all inclusive. Was not disappointed in any of my meals or drinks.
  Ving transfers worked great. Reps come to the hotel a couple of times each week.

  Hotel views are fabulous, hotel staff are fantastic and make you feel like the most importan t person in the world.

  Some rooms have covered balconies, those get less sunshine. Lots of sunbeds, staff will remove towels that are "saving" the sunbeds after half an hour.

  They put out a lovely selection of toiletries, but you'll want to remember to bring hair conditioner and sun lotion. It seemed they had everything else. There are shops about half a kilometer away, along with restaurants and bars and cafés.

  Room 101 had a small balcony, mini-bar type of fridge (filled on request, additional payment, but prices were equivalent to a Pressbyrån for water and sodas), in-room safe (deposit for the key, then small per-day charge) and large bathroom.

  Only complaint - WiFi in the hotel is shaky. To their credit, they had the tech in to try to make it work, and there was slightly better internet in the lobby.

  I highly recommend the Sentido and Santa Ponsa.

  Läs mer

  Resan ägde rum: juni 2014

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av:  
  2014-06-15

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  4
  Shopping
  4
  Mat & Dryck
  4
  Barnvänligt
  4
  Nöjesliv
  2

  Checkade in på Surfing Playa och möttes av en trevlig kvinna som även visade oss till vårt rum. Vi hade mejlat till hotellet tidigare och våra önskemål om att få bo en våning upp och gärna med utsikt mot poolen hade man tagit hänsyn till.

  När jag dagen efter kom hem från stranden och skulle låsa upp dörren gick det inte varför jag uppsökte receptionen med mitt dörrkort. Den trevliga kvinnan kvällen innan var inte där utan en äldre man som frågade vem som checkade in oss kvällen innan. När jag beskrev kvinnan sa mannen att hon var inkompetent, vilket jag tyckte var oproffsigt. Kvinnan hade tydligen bara gett dörrkorten access till rummet i 24 timmar.

  Vi har varken erfarenhet av baren eller serveringen men däremot av sängarna. De är under all kritik, så fort man vänder sig om knakar och gnisslar det. Jag blev väckt flera gånger varje natt när min fru vända sig i sömnen. Dessutom kändes fjädrarna genom stoppningen. Slutade med att jag la mig i bäddsoffan i rummet intill. Den hade en vanlig skumgummimadrass.

  Jag uppsökte receptionen en andra gång, då med vårt sängproblem. Återigen samme man bakom disken. Jag förklarade mitt problem med oljudet och att fjädrarna kändes mot kroppen varpå mannen flinade och sa att det är inga fjädrar, det är trä som sköter fjädringen. Han lät helt ointresserad men skrev upp vårt rumsnummer och skulle be en tekniker att "justera sängen". Om nu en justeringen gjordes så märkte jag ingen skillnad varför rummets bäddsoffa blev min sängplats.

  Hotellet i övrigt är helt ok med trevlig städpersonal som städar rummen sex dagar i veckan.

  Santa Ponsa är ett trevligt semestermål med bra strand och restauranger. Kanske tycker jag att 13.50€ för två solstolar och ett parasoll per dag är lite dyrt. Förra året var vi i Playa Del Palma och då kostade motsvarande stolar strax under 10 €.

  Sammanfattningsvis tycker jag att vistelsen i Santa Ponsa var bra men det blir ingen mer vistelse på Surfing Playa p.g.a. sängarna (och kanske p.g.a. den katiga mannen i receptionen som jag tror är ägare till hotellet och saknar ödmjukhet och intresse för att hotellets gäster ska trivas)

  Läs mer

  Resan ägde rum: juni 2014

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: besian 
  2014-05-26

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Mat & Dryck
  4
  Barnvänligt
  4
  Sevärdheter
  1
  Nöjesliv
  1

  Bodde på Surfing Playa, orten var OK (räddas av närhet till Palmanova) men hotellet var en enorm besvikelse. Lokalt klassas hotellet som 2*. Blev väldigt kallt på natten så man frös och gick knappt att sova trots extra filtar, ingen hjälp av receptionen. Lynnig hotellpersonal, städerskor som knackad e på 10 på förmiddan och inte respekterade att man inte ville ha städning. Vädret var topp, 22-26 grader varmt på dagarna. Fick ingen hjälp alls av Ving service om byte av hotell. Inte heller fick vi svar på sms via service numret, utlovas dygnet runt svar inom två timmar. Vidare så är Surfing Playa alltså ca 1300 meter till Santa Ponsa stranden och lokalt centrum, och inte 200 meter som det står i beskrivningen. Undvik Surfing Playa, ska inte klassas som 3+.

  För nöjesliv undvik de lokala engelska pubarna, ta en taxi till Magaluf 8-10€ eller Palma city 25-30€ om ni är ute efter nattliv.

  Läs mer

  Resan ägde rum: maj 2014

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: christoffer_holmgren 
  2013-10-14

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  3
  Shopping
  2
  Mat & Dryck
  4
  Sevärdheter
  3
  Nöjesliv
  2

  Bodde på SENTIDO Punta del mar. Jättefint hotell med trevlig personal. Hade all-inclusive paketet och var nöjd med det. Åt lunchen vid poolen istället för i restaurangen för att inte tröttna på restaurangen. Det står att man har wi-fi på rummet men det fungerade dåligt. I receptionen eller vissa tid er vid poolen och på balkongen fungerade det bättre! Sängarna exremt hårda. Skönt tyckte jag, värdelöst tyckte min fru (som fick ett täcke att lägga under sig!). Inte långt att gå till santa ponsa centrum där man kunde ta bussen till Palma. Ännu kortare väg till taxistationen. Vi hyrde bil från hotellet, vilket var smidigt men mycket dyrare än om man gjort det till exempel direkt på flygplatsen. Dock samma priser som om man gick in till centrum för att hyra. På det hela mycket nöjda med detta hotell och kan varmt rekommendera det! (Nästan bara tyskar och britter som övriga gäster!)

  Läs mer

  Resan ägde rum: oktober 2013

  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: ProSpain 
  2012-09-03

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Shopping
  3
  Mat & Dryck
  3
  Sevärdheter
  2
  Sport/Äventyr
  1

  Surfing Playa ska du åka till om du vill uppleva hotell typ "Sällskapsresan" på riktigt. Påpekande om brister möttes med "det ska vi ordna genast!" Dvs Mañana=aldrig,trots extra påstötning då med Ving-guide. Ex. myrinvasion på köksbänk belägen 3:e våningen. Till det allmänna kan läggas obefintlig st ädning. Positivt var läget, nära stranden.Inte värt pengarna trots det är ett billigare alternativ. Resmålet var trevligt med både lite bättre (Meson la Mar)men inte direkt dyra restauranger samt enkla, billiga.Fina sandstränder. Enkelt att åka buss till vart man önskade. Rekommenderar resmålet fast då till ett bättre hotell. Jo, vi hade det trevligt!

  Läs mer

  Resan ägde rum: augusti 2012

  1 kommentar
  ProSpain skrev:
  2012-09-03
  Tillägg: "Transfer med Ving till/retur orten" Den lååånga sightseeingturen genom Palmanova/Magaluf är en plåga. Ingen förändring på detta, inget mer besök där.
  Kommentera restipset
 • Santa Ponsa

  Av: lars.edlund 
  2012-08-14

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  4
  Shopping
  5
  Mat & Dryck
  4
  Barnvänligt
  4
  Sevärdheter
  4

  Bodde på Surfing Playa, ett trevligt och lugnt våningshotell nära till standen och centrum med många restauranger med mycket vänliga priser.
  Helt OK våning med kök med micro och kaffekokare.
  Mysig, inbyggd balkong och vardagsrum med LCD-TV.
  Fint poolområde, bra mix med unga, barnfamiljer och seniorer. C:a 10 minuter till den stora stranden - men 13,5 euro för parasoll+två solbäddar var väl häftigt.
  STORT MINUS för sängarna (rum 722). Resårmadrass som KNARRADE när man satte sig i sängen, som KNARRADE vid minsta kroppsrörelse. Det sämsta hitills under minst 25 resor med Ving. Bör absolut bytas till modernare bäddmadrasser. Annars prisvärt och lugnt hotell med främst svenskar, danskar, finnar, norrmän, engelsmän.

  Läs mer

  Resan ägde rum: augusti 2012

  Kommentera restipset
Sida: 12