Golf i Palma Nova/Magaluf, Mallorca

Njut av en härlig semester i Palma Nova-Magaluf.

Reser du med Ving till Palma Nova- Magaluf får du en golfsemester med guldkant.

Förstklassiga golfbanor, förmånliga greenfeepaket och mängder med bra hotell är bara några av de fördelar som väntar dig när du reser hit med Ving. Palma Nova/Magaluf hör till Medelhavets populäraste semesterorter, både för unga och gamla. Under högsäsong, från juni till augusti, är det framför allt ungdomarnas tummelplats. Då strömmar de till från hela Europa för att sola, bada och festa hela natten. Under resten av året är stämningen betydligt lugnare. Hösten och våren är golfarnas favoritårstider.

Läs mer om Palma Nova/Magaluf Dölj text

Golf Park Puntiró
Golf Park Puntiró är designad av Jack Nicklaus, (Nicklaus Design). Puntiró är en medelsvår bana med många trevliga hål. Anläggningen har väldigt bra träningsmöjligheter samt ett snyggt klubbhus med en bra restaurang. Ligger endast nio kilometer öster om Palma, nära flygplatsen.

Golf de Poniente
Mycket populär bland svenskar. Golf de Poniente ligger omkring fem kilometer norr om Magaluf. Det är en kuperad skogs- och parkbana som alla trivs på, trots sex stora vattenhinder och otaliga bunkrar. Utseendemässigt är Poniente kanske den bästa banan på Mallorca. Enligt Pepe Gancedo, Spaniens mest kända banarkitekt för närvarande, är det tionde hålet ett av de bästa par 4-hål som finns! Här finns också ett mycket trevligt klubbhus med stor terrass, där du kan avnjuta en öl eller en god lunch efter rundan.

Golf Santa Ponsa
Santa Ponsa, i badorten med samma namn, är en mycket känd och relativt tuff mästerskapsbana. Visserligen är fairways både breda och inbjudande, men banan har också upphöjda greener, långa hål, vattenhinder på nio av hålen och ibland besvärande vindar. Det tionde hålet är en rejäl utmaning – 560 meter från gul tee och 470 meter från röd.

Golf Club Son Termens
Mellan Palma och byn Valdemossa ligger en av de finaste banorna på Mallorca – Son Termens. Anläggningen öppnades 1998 och är byggd helt på ekologisk grund med bland annat återvinning av vattnet från bevattningen. Banan är mycket kuperad och träden angränsar alla fairways, som på sina ställen är ganska smala. Nu gör det inte så mycket eftersom de flesta par 4-hålen är under 300 meter långa. Men se upp för vinden, som kan fara runt och spela dig ett spratt.

Son Antem
Öster om Palma, inte långt från flygplatsen, hittar vi denna utmärkt välskötta golfanläggning. Golfbanorna går i amerikansk stil, vilket inte är så konstigt med tanke på att världens bäste golfare genom tiderna, Jack Nicklaus, var rådgivare när banorna byggdes. Luriga doglegs, där du måste driva utslaget uppemot 200 meter för att ha en chans att se greenen, och så några trixiga korthål. Bland annat ett på "bara" 112 meter. Anläggningen har också en mycket stor driving range och ett härligt klubbhus, inrett i en gammal mallorkinsk bondgård.

Son Muntaner
Arabella Golf Son Muntaner ligger inbäddat i de böljande gröna kullarna mellan Son Vida och Palma Stad. Banan uppfyller en hög standard och anses av många som en av de vackraste banor på ön. Son Muntaner är omgiven av magnifika tallar och andra speciella träd, exempelvis det tusen år gamla olivträdet " Sa Capitana " , som ligger vid tee 15 och är det äldsta registrerade olivträdet på ön. Sjöar, många olika fågelarter och flora ger banan ger banan en känsla av ett fantastiskt naturområde.

Son Vida
Son Vida är den äldsta banan på ön och är känd som en anrik bana då Son Vida varit värd för Europatouren två gånger och har räknas som en av höjdpunkterna för många spelare över hela Europa. Banan är kuperad och vackert omgiven av naturen. Son Vida byggdes om 2001 och är designad av Kurt Rosskneckt från Tyskland. Den rankas bland öns vackraste banor.

Son Quint
Son Quint är en av de yngsta golfbanorna på ön. Det är en öppnare och flackare bana än Son Vida och Son Muntaner vilket gör den mer förlåtande. Banan passar både nybörjare och mer erfarna golfare. Några spektakulära och varierande golfhål med fin utsikt över Palma Stad.

Så tyckte andra om Palma Nova/Magaluf

betyg
Stränder
4,2
Shopping
3,3
Mat & Dryck
3,7
Nöjesliv
4,4
Sport/Äventyr
3,2

Samlat hotellbetyg 4,0

Betyget baseras på 4104 svar.

Populära hotell - Palma Nova/Magaluf


Visar 2 hotell av 24 på resmålet
Visa alla hotell
 • SENTIDO
SENTIDO Cala Viñas - För dig som reser utan barn.Visa fler bilder

SENTIDO Cala Viñas, Palma Nova/Magaluf
 

Palma Nova/Magaluf, Mallorca

Gästernas betyg 4
Gästernas betyg 4,1

SENTIDO Cala Viñas är ett stort och populärt hotell som passar dig som reser utan barn. Hotellet...

 • Pool
 • Barnpool
 • Bar: 3 st
 • Restaurang
 • Närmaste centrum: 2 km
 • Strand/bad: 200 m
 • Internet
Visa på karta
 
Välj SENTIDO Cala Viñas
Ponent Mar - Golfhotell med bra golfmöjligheter.Visa fler bilder

Ponent Mar, Palma Nova/Magaluf
 

Palma Nova/Magaluf, Mallorca

Gästernas betyg 4
Gästernas betyg 4,5

Ponent Mar är ett populärt, lugnt och barnvänligt lägenhetshotell med fint läge på en klippa...

  • Pool
  • Barnpool
  • Bar
  • Restaurang: 2 st
  • Närmaste centrum: 400 m
  • Strand/bad: 300 m
  • Internet
  Visa på karta
   
  Välj Ponent Mar
  Visar 2 hotell av 24 på resmålet
  Visa alla hotell