CITYTIPS I
PALMA

Vings citytips i Palma

Ving har citykorrar i sex städer; London, Paris, Berlin, Barcelona, New York och Palma.
Mallorca har allt och lite till. Deia, Soller, och Pollenca. Men bäst av allt är ändå huvudstaden Palma de Mallorca, som charmar med sitt
myller av folkliv, trånga gränder, historiska byggnader och närheten till havet. Leif Niemi jobbar som destinationschef på huvudkontoret i Palma och vet allt som är värt att veta om Medelhavets pärla.

RESTAURANGER
CAFÉ & BARER

Allt du behöver för en dag i Palma

C/ San Miguel 53 (karta)

Caféer ser man lite överallt i Palma och även runt omkring på övriga Mallorca. Frukost, lunch och middag eller bara något enkelt som goda baguetter eller kanske bara en fika! På Cafét Cappuccino är allt är gott och fräscht. Bra kaffe och drinkutbud. Personalen är serviceinriktad, kvaliteten och inredningen lite exklusivare och priserna ligger lite över genomsnittet.

> Cappuccino

Goda cocktails

Plaza Weyler 1 (karta)

I centrala och historiska delen av Palma ligger Weyler Cocktail Bar med stort utbud av goda drinkar, men även kaffe och te. Inredningen sticker ut med sina antika dockor och många originella böcker, liksom tavlor av Dalí.

SHOPPING

Shoppingstråk

Passeig des Born (karta)

Här hittar du gränder med flera fina inredningsbutiker, smyckesbutiker med handgjorda och unika halsband, örhängen och armband samt klädesbutiker med märken som man inte hittar hemma. Flera fina butiker med barnkläder finns på gatan.

Prylar, prylar, prylar

C/ Espartero 6, (karta)

Antingen gillar du det eller så gör du det inte. Sleeping Company är en riktig ”gotteri-butik” med kläder, smycken, möbler, hushålls- och presentartiklar. Här finns det mesta för alla olika smaker, kanske en present till en vän?

SE & GÖRA
RES TILL PALMA

Res med Ving till Palma! Ving har ett stort antal hotell att
välja bland, och du bestämmer själv när du ska resa och hur
länge du ska vara borta.