Sunprime Monsuau

Hotellbetyg: 4,5

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Frukostbuffé ingår
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Kylskåp på rummet
  • Passar för vuxna

Välkommen till vårt tredje Sunprime på Mallorca.

Sunprime Monsuau är ett hotell med idealiskt läge mellan de fina badvikarna Cala Ferrera och Cala Serena i den natursköna turistorten Cala d'Or. Här bor du i en vacker miljö med pinjeskogen som närmaste granne. Hotellet passar både par och vänner som önskar sig en lugn och behaglig vuxensemester.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Få en perfekt start på dagen med vår populära och väl tilltagna frukostbuffé. Förutom bufférestaurangen har hotellet en à la carte-restaurang, precis vid poolområdet.

Hotellets poolområde är som gjort för avkoppling. Här finns det gott om sköna solsängar, en poolbar och en härlig pool. Stranden bjuder på en slående utsikt över Medelhavet och ligger endast en kort promenad bort.

För dig som vill ha en aktiv semester finns det mycket att välja på. I närheten av hotellet finns många fina promenadstråk och Mallorca är en ö som är populär bland cyklister, hyr gärna en cykel och ta reda på varför. Som alltid på Sunprime ingår gratis gym och gruppträning med SATS ELIXIA-utbildade instruktörer. Välj bland annat mellan Vattengymnastik, core, crosstraining och yoga.

Vill du skämma bort dig själv erbjuder hotellets Spa en stunds lyxig avkoppling. Du kan välja mellan en rad härliga behandlingar, såsom massage och ansiktsbehandling.

Sunprime Monsuau ligger på Mallorcas sydöstra kust. Inom gångavstånd från hotellet finns flera affärer, restauranger och barer. Golfbanan Vall d'Or Golf Club når du snabbt och enkelt med bil.

\*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer och incheckning vid hemresa gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

Läs mer Sunprime Monsuau Dölj text Adress

Sunprime Monsuau
Avenida Cala d'Or
Cala Ferrera, Cala d'Or
Mallorca
Telefon +34 971 648 404

Prislista