Golf i Benalmadena, Costa del Sol

Golf året om, flexibla reslängder och golfpaket med garanterade starttider. Detta är några av anledningarna till att åka på golfresa med Ving till La Cala.

Välkommen till "svensk-kusten" – Europas mest populära golfkust. Costa del Sol är det klassiska resmålet på solkusten, med ett nöjesutbud som slår det mesta. Ving erbjuder reguljära resor hit med golfpaket och förbokade starttider på Spaniens största golfresort La Cala Resort.

Läs mer om Benalmadena Dölj text

La Cala
La Cala Resort är ett perfekt golfhotell för dig som vill spela mycket golf. Här finns allt på gångavstånd. Hotellet är byggt i andalusisk stil och ligger vackert beläget med natursköna omgivningar uppe i bergen ovanför Mijas Costa. Tre 18- håls mästerskapsbanor, Europa, Asia och America, omger hotellanläggningen. Banorna är designade av Cabell Robinson och har varierande karaktär i kuperad terräng. Asia är smalast och kortast. Här gäller det att spela rakt. America är något längre där samtliga par 5:or kan nås på två slag. Banan Europa som öppnades 2005 har lite bredare fairways och större greener, men fler vattenhinder. Här finns stor variation och goda chanser till birdies.

Så tyckte andra om Benalmadena

Har du varit här? Sätt ditt eget betyg på stränder, shopping och hotell!

Samlat hotellbetyg 3,9

Betyget baseras på 99 svar.

Restips

Vad tyckte du? Bli först ut med att skriva om resan!

Populära hotell - Benalmadena


Visar 0 hotell av 22 på resmålet
Visa alla hotell
Visar 0 hotell av 22 på resmålet
Visa alla hotell