Om resmålet

Hotell - Barcelona

Barcelona, Spanien
Res med Ving till Barcelona och välj mellan enkla, familjevänliga, romantiska eller högklassiga hotell. Hotellen ligger centralt, nära nöjesliv och folkmyller, eller i lite lugnare omgivningar. Flyg till Barcelona med Ving och upplev spansk storstad.

Filtrera
57 hotell

Hotell i Barcelona

När du reser med Ving till Barcelona kan du välja på hotell över hela staden. Välj själv om du vill bo i någon av de äldre stadsdelarna eller om du vill bo nära kultur och nattliv i den myllrande storstaden.

Barri Gòtic
Barri Gòtic är Barcelonas äldsta område, här hittar du många restauranger barer och caféer. De myllrande kullerstensgränderna är populära bland turister och här hittar du bland annat katedralen, rester från den romerska stadsmuren.

La Rambla
La Rambla är egentligen en gågata som är mycket populär bland Barcelonas turister. På den trädkantade gatan som sträcker sig från Plaça de Catalunya till den hamnen Port Vell och här kan du spendera flera timmar. Längs gatan kan du köpa lokala produkter och besöka operahuset Liceu, massor av restauranger och caféer och välkända butiker.

El Born
Nära såväl La Rambla som Barri Gòtic hittar du den mysiga stadsdelen El Born hittar du många trevliga hantverksshoppar och lokalt tillverkade produkter. I stadsdelen kan du köpa lokala råvaror på Mercat Santa Caterin eller besöka Picasso Museéet.

Gràcia
Vill du bo i ett lugnare område kan Gràcia rekommenderas. Stadsdelen ligger strax norr om Barcelona och här hittar du såväl Park Güell skapad av Gaudi och härlig lokal atmosfär.

När du väl har valt vilken stadsdel du vill bo i är det dags att välja vilket hotell du vill bo på. I Barcelona har vi massor av hotell för alla plånböcker och oavsett vilket typ av hotell du vill bo på hittar du det hos oss.

Är det lyx som önskas kan ett alternativ vara klassiska Hotel Casa Fuster, ett klassiskt lyxhotell med både takterass och klassisk jazzklubb. Är det familjen som behöver boende i Barcelona finns Citadines Ramblas Barcelona med lägenheter som passar perfekt för dig som reser med barn.

För er som ska åka på en romantisk weekend kan Yurbban Passage Hotel & Spa vara det perfekta alternativitet, mitt i vackra El Born med sina romantiska gränder och restauranger hittar ni ett härligt boutique hotell med vacker arkitektur.

Våra flexibla hotellpaket till Barcelona gör att du själv väljer när du vill resa och hur länge du vill vara borta, ett tips är att boka en härlig weekendresa.