Resor nästa sommar

För de flesta av oss blev årets sommar inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det tänkte vi ta igen nästa år! Nu har vi släppt våra resor till sommaren 2021 och de har redan börjat gå åt som, ja – smör i solsken. Först ut är populära resmål i Spanien, Cypern, Grekland och Turkiet. Soliga platser där du kan bo på våra bästa koncepthotell Sunwing, Sunprime och O.B.C. Hotell som är skräddarsydda efter hur våra nordiska gäster vill ha det under sin semester.

Vet du inte vart du vill resa? Boka nu och bestäm dig senare! Just nu bjuder vi nämligen på vårt av- och ombokningsskydd när du bokar nästa års sommarresa.

Med vårt av- och ombokningsskydd har du öppet köp i 90 dagar, när resan bokas mer än 180 dagar innan avresa. Det innebär att du kostnadsfritt kan avboka din resa under öppet köp-perioden. Du har även möjlighet att boka om din resa utan kostnad fram till 30 dagar före avresa.

Erbjudande just nu!

Safe Travel

För din trygghet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela din resa. Därför har vi infört nya hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar och aktiviteter. Dessutom bjuder vi på vårt av- och ombokningsskydd när du bokar en charterresa, och inför en återbetalningsgaranti på sju dagar.

Bo på våra bästa hotell

Boka tryggt och säkert med vårt trygghetspaket

Resmål 2021

Vi släpper löpande upp fler resor! Har inte ditt favorithotell eller drömresmål släppts ännu? Skapa en hotellbevakning så meddelar vi dig så fort ditt hotell är bokningsbart. Våra resor med reguljärflyg släpps upp elva månader före avresa.

Alla resmål sommaren 2021

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim