Sommarresor 2021

Saknar du också den där härliga semesterkänslan? Du är inte ensam. Snart öppnar världen upp igen, och då kommer vi att resa som aldrig förr. Med andra ord bör du inte vänta för länge med att boka din resa, för som alltid är det de mest populära hotellen och de bästa hotellrummen som går åt först.

Du behöver inte heller oroa dig för att något ska komma i vägen för dina resplaner. Du får nämligen vårt av- och ombokningsskydd på köpet när du bokar en charterresa nästa sommar. Det innebär bland annat att du har öppet köp i 90 dagar, när resan bokas mer än 180 dagar innan avresa.

Du kan kostnadsfritt avboka din resa under öppet köp-perioden och ändra resan utan kostnad fram till 30 dagar före avresa. Du får också en återbetalningsgaranti som säkerställer att du får pengarna tillbaka inom 7 dagar om din resa skulle bli inställd. Vi finns där för dig i varje steg av resan, och tack vare vårt Safe Travel-program kan du känna dig fullständigt trygg och omhändertagen – från att du bokar till att du kommer hem igen.

Erbjudanden i sommar

För din trygghet

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela din resa. Därför har vi infört nya hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar och aktiviteter. Dessutom bjuder vi på vårt av- och ombokningsskydd när du bokar en charterresa med avresa fram till 31/10 2021, och inför en återbetalningsgaranti på sju dagar.

Bo på våra bästa hotell

Resmål sommaren 2021

Hitta din resa

Köpenhamn, Stockholm-Arlanda, Göteborg-Landvetter, Malmö, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 hotell
Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
 
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
Upp till> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim