Resor med SAS

Res med SAS på solsemester eller cityresor till flera resmål i USA och Europa. Tillsammans med SAS kan du flyga till ditt resmål och bo på utvalda hotell med det bästa läget. Och du kan vara säker på att få en bra start på semestern: SAS är ett av de mest pålitliga flygbolagen och flyger ofta direkt till ditt resmål så att du slipper mellanlandning och få mer tid över på semestern.

PRISEXEMPEL

Flyg och hotell

Utvalda resmål med SAS

Berlin

Berlin är idag en dynamisk och levande storstad med breda boulevarder och ett kultur-, restaurang-, shopping- och nöjesliv i absolut framkant. Här trängs historiska monument med trendiga caféer, designhotell och nattklubbar.

Paris

Eiffeltornet, Mona Lisa, sagolikt god mat och Disneyland. Oavsett om du reser med eller utan barn finns det massor att göra i Frankrikes romantiska huvudstad. Ett perfekt resmål för dig som vill smita iväg på en weekendresa.

New York

Städernas stad New York är populärare än någonsin och det är kanske inte så konstigt. Här hittar du kända landmärken, shopping och en spännande blandning av kulturer som knappast går att hitta någon annanstans.

Costa del Sol

Till Costa del Sol har vi nordbor flytt kylan och mörkret under vintern i snart 40 års tid. Området bjuder på nästan 20 mil av stränder, massor av kultur, historia och spännande sevärdheter.

Malta

Medeltida städer, långa kvällar på uteserveringar, shopping och Medelhavets bästa dykvatten. Du hittar det på Malta. SAS tar dig direkt till denna sköna Medelhavsö på bara fyra timmar.

Nice

Nice är Franska rivierans välkända pärla. Här skiner solen nästan jämt, och stranden ligger mitt i stan. Här finns ett stort utbud av caféer och restauranger, och shoppingen är i en klass för sig.