Rejser med Norwegian

Resor med Norwegian

Norwegian är Nordens största lågprisbolag och Ving är Sveriges ledande researrangör. När du kombinerar Norwegians flexibilitet med Vings trygghet får du både billiga flyg och utvalda, kvalitetssäkrade hotell med bästa läge. Dessutom ingår alltid 2 x 20 kg incheckat bagage per person när du bokar Norwegian-resan hos Ving. Självklart gäller paketreselagen, och vi tar hand om dig om något händer.

Prisexempel

Flyg och hotell

Utvalda resmål med Norwegian:

London

Vi på Ving älskar storstäder och en av våra ständiga favoriter är London. Oavsett om du lockas mest av West End, Wimbledon eller Westminster Abbey så kan vi garantera att du hittar något som faller dig i smaken.

Paris

Mysiga Le Marais, exklusiva Saint-Germain-des-Prés, konstnärernas Montmartre... Man kan tillbringa åratal i Paris och ändå ha massor av spännande områden kvar att upptäcka. Men varför inte börja med en weekend?

Rom

En stor del av Roms atmosfär kommer från stadens torg. Som det ovala 1800-talstorget Piazza del Popolo, vackra Piazza Navona och myllrande Campo dei Fiori. Boka en resa och hitta din personliga favorit bland alla piazzor.

Barcelona

När man pratar om Barcelona handlar det ofta om gågatan Las Ramblas, Gaudís arkitektur och Barceloneta-stranden. Men det finns så mycket mer. Det enorma utbudet av restauranger, barer, caféer och nattklubbar gör det svårt att ha tråkigt i Barcelona.

New York

New York är staden alla pratar om. Ständigt. Har du varit där förstår du varför. Har du inte varit där har du ditt livs resa framför dig. Och du kan räkna med att allt du har hört är sant. Ving har ett trettiotal hotell att välja på, de flesta på Manhattan.

Bangkok

Flyg till Bangkok! Thailands huvudstad liknar ingen annan i världen. Inled din resa med några hotellnätter här. Eller varför inte stanna en hel vecka?