Barnvänliga hotell

Barnvänliga hotell

Hotell för både barn och vuxna

Boendet är bland det viktigaste på semestern, speciellt när du reser med barn. Ving har en mängd familjehotell där både stora och små trivs, som du hittar nedan. Här har vi även samlat information om vad som är populärt på hotell bland barnfamiljer, och hur du hittar den billigaste resan med barn.

Våra egna barnvänliga hotell

Sunwing Family Resorts

Vi har ägnat 50 år på att ta fram våra egna familjehotell, och de är det absolut bästa vi kan erbjuda barnfamiljer. Dessutom har våra Sunwing-hotell Happy Baby-lägenheter, där vi har tänkt till lite extra för att göra det enkelt att resa med barn.

Ocean Beach Club

Om ni letar efter en lugn och avslappnad atmosfär på er hotellvistelse, så har ni hittat rätt. Våra designhotell är speciellt framtagna för familjelyx och erbjuder stora barnvänliga pooler, förstklassig mat, spa och mycket mer. Perfekt för en familjesemester!

Populärt bland barnfamiljer

Simskola

På familjesemestern är bad och vattenlek ett självklart inslag, därför erbjuder vi simskola på flera av våra Sunwing-hotell. Här hittar du våra simkurser som är anpassade för olika åldrar och förkunskaper.

Hotell med vattenland

Inget för badkrukor! Vi har mängder av hotell med vattenland, där de vuxna kan slappa i solstolarna medan barnen rejsar till poolen – eller tvärtom.

All Inclusive

Hotell med All Inclusive är mycket populärt hos barnfamiljer på semester. Det finns garanterat något på varje hotell som faller de små i smaken. Barnen kan prova lite av varje, testa på både lokal och internationell mat, och hitta just deras favoriträtt. Vi erbjuder All Inclusive på många Sunwing-hotell, och där äter dessutom barn under 12 helt gratis.

Stora lägenheter

Boka ett rum där hela familjen får plats! Ving har flera hotell som erbjuder rum och lägenheter med plats för 5-8 personer. På så sätt slipper du boka flera rum och får ändå utrymme för både stora och små, så att ni kan spendera ännu mer av familjesemestern tillsammans.