Resa med barn

Resa med barn

Ving kan familjeresor

Vi har lång erfarenhet av barnvänliga resor och mycket kunskap om hur det är att resa med barn. Oavsett vilket resmål du vill besöka, om du ska åka på en långsemester eller weekendresa med barn och om de är små eller stora, så har vi mycket tips och råd att ge. Tricket med en lyckad utlandsresa med barn är att vara väl förberedd och påläst. Därför kan det vara lärorikt att läsa om hur det är att resa med spädbarn, hur du hittar ett barnvänligt hotell och annat som är bra att tänka på.

Bra att veta om barnsemester

Förberedelser

Innan ni åker iväg är det viktigt att allt är i sin ordning med pass, visum, vaccination, försäkring, med mera. Dessutom är det en bra idé att ta reda på vad som finns på hotellet och flyget, om barnmat behöver tas med och hur det fungerar med att resa med barnvagn.

På flyget

Se även till att ditt barn har allt det behöver inför flygningen, såsom spel, klädombyte, något att äta och skötväska. Beroende på resmål kan du även behöva ta med myggnät och -medel, solskydd samt välling och barnmat, om den inhemska maten inte faller den lilla i smaken.

På resmålet

Flera av våra egna Sunwing-hotell har Happy Baby-lägenheter som är till för dig som reser med spädbarn. De är utrustade med bland annat barnstol, spjälsäng, sulkyvagn, badbalja, blöjhink, babysitter och skötbord. Läs vår sida om att resa med bebis för att veta mer om bebisanpassade lägenheter och Sunwing Family Resorts.

Läs mer om våra tips när du reser med barn.

Barnvänliga resmål

Familjeanpassade hotell och härliga stränder

Billiga resor med barn

Sista minuten med barn

Har ni möjlighet att resa med kort varsel? Bland våra sista minuten-resor kan ni hitta en billig resa med barn som passar er, både med och utan All Inclusive.

Billig familjesemester med kort varsel

Lågpriskalender

Vet ni vilket resmål ni vill resa till, och vill resa så billigt som möjligt? Hitta det lägsta priset på en paketresa med barn i vår lågpriskalender.

Det lägsta priset månad för månad

Billiga flygresor med barn

Har ni redan bokat rätt hotell för er och letar efter billiga flygstolar? Ta en titt på våra billiga flygresor och hitta er familjeresa till det lägsta priset.

Hitta de billigaste flygstolarna för hela familjen

Mer hos Ving

Vings familjehotell

Våra egna Sunwing Family Resorts och Ocean Beach Club erbjuder det mesta som barnfamiljer kan önska sig på semestern. Tack vare barnvänliga pooler, nära till stranden, mat för både stora och små, Lollo & Bernie och mycket annat är Vings familjehotell det perfekta valet för dig som reser med barn.

Försäkringar

I samarbete med Gouda erbjuder vi reseförsäkringar som gör att du kan resa tryggt, och slippa oroa dig för att hemförsäkringen inte räcker till om olyckan är framme. Dessutom erbjuder vi 50% rabatt på barnförsäkring om en vuxen bokar samma försäkring.