Påskresor till solen

Hitta din påskresa till värmen hos Ving

Varför inte byta ut den traditionella påskmaten mot till exempel spanska tapas eller cypriotisk meze på en resa i påsk? Läs mer Ta med barnen på påsklovsresa och leta påskägg på stranden istället med härlig sommarvärme, redan på vårkanten. När du åker på en resa i påsk får du ett smakprov på sommaren, och dessutom sparar du på semesterdagarna! Här har vi samlat våra påsklovsresor till mängder av härliga resmål, så att ni kan hitta den perfekta resan för er. Vill du boka en påskresa utan barn? Du kan ändra antalet resenärer och filtrera på vuxenhotell nedan.Dölj

Populära resor i påsk

Vi har fortfarande resor kvar i påsk. Bokningen är inställd på två vuxna från Stockholm, men du kan enkelt ändra antal resenärer, avreseflygplats samt datum i bokningsdialogen.

Påskresa till Gran Canaria

På härliga Gran Canaria känns sommarvärmen redan i påsk, och här kan du välja mellan våra familjehotell Ocean Beach Club och Sunwing Family Resorts som passar utmärkt för barnfamiljer, eller Sunprime Hotels för er som reser utan barn.

Välj mellan något av våra härliga vuxen- eller familjehotell

Teneriffa över påsken

Teneriffa bjuder på omväxlande natur och härliga stränder i påsk. Med flera vuxen- och familjehotell hittar du garanterat ett boende som passar dig.

Omväxlande natur och härliga stränder, samt våra egna vuxen- och familjehotell

Res till en storstad i påsk

Utnyttja ledigheten med en storstadsresa över påsken! Boka din påskresa hos Ving och välj mellan spännande storstäder och varma resmål med stränder.

Spännande storstäder och varma resmål med stränder

Fler resor till värmen i påsk

Hitta din påskresa