Kvinna dukar ett bord

Mer semester

Mer värde-markeringen är en garanti för noggrant utvalda hotell där vi har lagt till ett antal extra fördelar för dig som gäst. Hotell där vi personligen ser till att du får en så trygg och bekväm vistelse som möjligt.

På våra Mer värde-markerade hotell arbetar vi tillsammans med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi har möjlighet att påverka väldigt mycket in i minsta detalj.

Mer värde gäller på våra resmål där vi har personal på plats (anges under resmålsfakta).

Vad betyder det i praktiken?

24-timmarslöfte

Vi vill att du ska känna dig säker på att det du får är precis det du bokat. Om du vid ankomst till hotellet ser något som inte stämmer överens med vår beskrivning och meddelar oss detta inom ett dygn, åtgärdar vi det inom 24 timmar – eller erbjuder dig att flytta till ett annat hotell av motsvarande klassificering. Skulle vi misslyckas får du tillbaka 25 procent av grundpriset för den aktuella resan, i form av ett presentkort som du kan använda på ett annat Mer värde-hotell inom ett år. Du kan också välja att avbryta din semester och resa hem med nästa tillgängliga flyg i vårt charterprogram, på vår bekostnad. Då får du dessutom tillbaka kostnaden för hela resan.
Här kan du ta del av villkoren för vårt 24-timmars löfte (Pdf).

Dygnet runt-service

Dygnet runt-service

[object Object]
Personal på plats

Personal på plats

[object Object]

Hälsa och säkerhet

[object Object]
Det här får du också

Kvalitetskontroll

Kvalitet är av högsta vikt för oss och speciellt på detta hotell. Här har vi ett extra nära samarbete med hotelledningen och kontrollerar och följer upp ofta att kvaliteten möter våra högt ställda krav. Våra gästers kommentarer och återkoppling om detta hotell är något som regelbundet följs upp av oss och hotellet via våra kvalitetsansvariga.

Hemreseinformation

Vi vill att din hemresa ska vara lika bekväm som resten av din semester. 24-48 timmar före din hemresa kontaktar vi dig via sms med all nödvändig information om transfer och annat som kan vara bra att känna till inför hemresan. Kom bara ihåg att meddela oss ditt telefonnummer när du bokar din resa.

Hotellsamarbete

På det här hotellet har vi ett nära och personligt samarbete med hotelledningen. Vi befinner oss regelbundet på hotellet för att försäkra oss om att du blir så väl omhändertagen som möjligt när du bor här.

Vårt arv

Ving har ägnat de senaste 60 åren åt att tänka på semester. Din semester. Genom åren har vi finslipat detaljer och gått i bräschen för att utveckla resor som passar just dina önskemål. Du kan känna dig trygg i att du reser med en arrangör som har en unik erfarenhet och som finns representerad på alla de resmål vi erbjuder.

Mer om Ving

Här hittar du information om oss och hur vi arbetar med hållbart resande, våra resmål samt kvalitet och säkerhet för våra kunder