PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Samarbeten
SAMARBETEN

Min Stora Dag

Varje år insjuknar hundratals barn och ungdomar i Sverige i sjukdomar med livshotande diagnos. Min Stora Dag ser till att ge några av dessa barn någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa. Ving har som målsättning att arbeta aktivt med både etiskt, miljömässigt och socialt ansvarstagande i samhället. Som en del av detta arbete samarbetar vi med organisationen Min Stora Dag. En del barns stora dröm är att få resa med familjen och då hjälper vi på Ving dem att få en fin semester. Ving anordnar ca 50 resor per år för dessa barn och deras familjer. Eftersom vi har egna flygplan och egna familjehotell har vi stora förutsättningar att skapa en riktigt bra vistelse där vår personal ser till att barnen har det bra under hela semestern.

Stödprojekt på våra resmål

Genom att stödja olika lokala stödprojekt på våra destinationer vill vi ge vårt stöd till de lokala samhällen, människor och omgivningar vi möter på våra resmål.

ECPAT

Vi stödjer ECPAT, en ideell barnrättsorganisation mot barnsexhandel, och har utformat regler för hur vi ska förhålla oss till sexuellt utnyttjande av barn.