Aktuell information kring vårt hållbarhetsarbete

Samtidigt som allt fler reser påverkas den globala miljön, länderna vi semestrar i och människorna som lever och arbetar i dessa länder. På Vinggruppen (Ving, Spies, Tjäreborg, Sunclass Airlines) arbetar vi aktivt för att minimera de negativa effekterna och öka de positiva effekterna av turismen. Vi är emot alla former av illegala och exploaterande former av turism. Vi strävar alltid efter att utgå från hållbarhetsaspekten, både när det gäller vår egen verksamhet och då vi samarbetar med lokala partners.

Aktuell information

Ving vinnare i Sustainable Brand Index

Ving branschvinnare i Sustainable Brand Index 2019

2019-04-12

Ving utsågs till Sveriges mest hållbara reseföretag när Sustainable Brand Index olika branschvinnare korades vid SB Insights årliga prisutdelning i Stockholm.

Susanne fick utmärkelsen Mitt Stora Stöd

2018-11-14

Den 13 november, på World Kindness Day, delade Min Stora Dag ut utmärkelsen Mitt Stora Stöd, som ges till någon som på ett osjälviskt, omtänksamt och positivt sätt stöttar ett barn eller en ung person med en allvarlig sjukdom eller diagnos.

Vinggruppen lanserar initiativet #noplaceforplastic

2018-11-05
Tar bort 70 miljoner engångsartiklar i plast under 2020
Vinggruppen vill minska nedskräpningen av plast i haven. Målet är att 70 ton plast ska vara borta under år 2020, ett första steg i företagets långsiktiga initiativ #noplaceforplastic.

Mer om Ving

Här hittar du information om oss och hur vi arbetar med hållbart resande, våra resmål samt kvalitet och säkerhet för våra kunder