Också hos Ving

Också hos Ving

Semester och lata dagar på stranden. Ving finns i flera kanaler där du kan inspireras, boka din kommande resa eller vara med och tävla om en resa. På den här sidan har vi samlat all information om tävlingar, Lollo & Bernies webbshop och liknande.

Ving i din smartphone och surfplatta

Har du en smartphone eller en surfplatta kan du inspireras, ta del av erbjudanden samt söka och boka resor direkt i din iPhone, iPad eller Android.

Lollo & Bernies shop

I vår webbshop hittar du massor av roliga prylar med barnens favoriter Lollo & Bernie.

Tävlingar och resultat

Här presenterar vi Vings aktuella tävlingar samt resultat från våra avslutade tävlingar.

MER HOS VING

Resemagasinet Vings värld

Vings värld är namnet på vårt eget inspirationsmagasin. Tidningen kommer ut med två nummer per år, och du kan hämta ditt exemplar gratis hos våra återförsäljare.

Tyck till om din resa!

Här har du som precis kommit hem från din resa möjlighet att tycka till om hur du haft det. Undersökningen som är en av Nordens största är en viktig del i vårt arbete att se till att din nästa resa blir ännu bättre.

Presentkort & värdecheckar

Det går bra att betala din resa helt eller delvis med presentkort eller värdecheck. Du kan betala direkt på Ving.se. Du kan välja mellan tre olika sorters resepresentkort; plastkort, via e-post, eller sms.

Vinn resa med Ving

För dig som vill vinna en högklassig resa med oss har vi samarbete med flera stora lotteriföretag.

Lotterier - tjäna ihop till resan

Svårt att få ihop pengar till träningslägret? Med Stora ReseLotteriet kan din förening snabbt få ett rejält tillskott till klubbkassan. Vi samarbetar med flera stora lotteriföretag och vinsterna består av högklassiga resor.