Ungdom

Ungdom

Ocean Beach Club har mycket att erbjuda även lite äldre barn och ungdomar. Här finns en hel del aktiviteter och det är lätt att träffa nya vänner. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel med pizza och filmvisning. I Teen Lounge kan du hänga med gamla och nya vänner, se på film, spela PlayStation 4 och pyssla. De allra flesta aktiviteter är gratis, läs här om vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en liten slant.

Aktiviteter

Aktiviteter

Följ med på Pizza & film kväll, sportaktiviteter och olika kvälls-aktiviteter. Låna spel, lyssna på musik, se på film och var med på roliga tävlingar. Nedan följer fler exempel på våra aktiviteter.


Teen Lounge

Teen Lounge

Vår Teen Lounge är mötesplatsen för alla ungdomar som vill ta en paus från föräldrar och småbarn. Här finns film, spel och pyssel, noga utvalt av och för dig som vill ta en paus från sol och bad.


Chill-Out

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på arrangerade aktiviteter och Creative Time tillsammans med vår ungdomsledare.


Spa Together

Spa Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att avnjuta behandlingar tillsammans i vårat spa. Vi erbjuder olika typer av massage, kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandling. Spa Together bokas alltid för två vuxna, och kan utnyttjas för vuxna eller ungdomar mellan 11-15 år.


PlayStation

PlayStation

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4. Vi har alltid ett brett utbud av spel. Utmana dig själv eller dina kompisar. Det bästa av allt, det är helt gratis att spela.


Creative Time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i vår Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser


Familje Crosstraining

Familje Crosstraining

Nyhet sommaren 2018! Familje Crosstraining är en cirkelträningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans. Kvalitetstid tillsammans och full fart!


Fitness Together

Fitness Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att träna tillsammans. Både i gymmet och på utvalda gruppträningsklasser. Personalen på plats börjar med en genomgång och sedan tränar man tillsammans efter givna ramar.


Kids Parkour

Nu är det dags för barnen att hoppa högt, hoppa långt, krypa och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen inte bara till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination och balans, utan även självförtroendet. Ett måste för såväl barn med myror i brallan som de som ännu inte hittat sin grej. Varje tillfälle är 30-55 minuter och avslutas med en hinderbana. Kids Parkour riktar sig till barn mellan 8-11 år.

Se film
Personal

Personalen som ansvarar för aktiviteterna på OBC har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen och ungdomarna de bästa veckorna på året.


Utbudet kan variera mellan våra olika Ocean Beach Club