Träning

Träning

För en del tar det flera dagar. Andra kan känna det pirra i fötterna redan efter några timmar. Men de allra flesta brukar förr eller senare få lust att resa sig ur solstolen och röra lite på sig under semestern. Rastlös behöver ingen bli på Ocean Beach Club och det finns gott om möjligheter för den som vill leva hälsosamt. Självklart är det gratis att träna i gymmen och på våra träningsklasser.


Fitness

Varför inte börja dagen med en löptur? Eller föredrar du en gruppträningsklass på för- eller eftermiddagen? I samarbete med SATS ELIXIA erbjuder vi träningsklasser som Core, Yoga, Crosstraining och Power Step (utbudet kan variera från resort till resort). Samtliga gruppträningsklasser är gratis och har en åldersgräns på 15 år. Fitness Together ger föräldrar och ungdomar i åldern 11-15 år möjligheten att träna tillsammans på vissa gruppträningsklasser (markerade i din Holiday Planner). För de yngre familjemedlemmarna finns dessutom populära Mini Play för barn mellan 3 och 7 år. Hela familjen är välkommen att delta på vår populära Vattengymnastik i poolen.

Se SATS ELIXIA träningsfilmer här


Crawlkurs för nybörjare

På utvalda Ocean Beach Club kan alla över 12 år lära sig de tekniska grunderna i crawl. Under tre kurstillfällen slipar du tekniken och förbättrar dina crawlkunskaper. Kursen hålls av utbildad Medleypersonal och målet är att kunna simma 25 meter med korrekt teknik och andning.

Läs mer om Crawlkurs


Tennis

På utvalda Ocean Beach Club finns det tennisbanor att boka utan kostnad i Help Desk. Här kan du också hyra tennisracket. Bollarna finns att köpa i Minimarket & Deli.

Golf

Vings golfvärdar finns på plats på Gran Canaria under vintersäsongen. De hjälper dig under de första besöken på banorna om du önskar.Gym

På Ocean Beach Club finns gym där du kan träna på egen hand, alldeles gratis. På vissa av våra resorts erbjuder vi också Fitness Together, där barn och föräldrar får en möjlighet att träna tillsammans på gymmet. Vi kan också erbjuda Personlig tränare i gymmet (under vissa perioder), du kan boka ett eller flera tillfällen.

Läs mer om våra gym


Vattengymnastik

Hoppa ner i poolen och delta i Vattengymnastik! Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration. Vattengymnastik finns på utvalda Ocean Beach Club.


Vässa simtekniken på Ocean Beach Club

Nu erbjuder vi PT Sim på utvalda Ocean Beach Club. Om du vill utveckla din simning rekommenderar vi dig att boka en eller flera lektioner hos en av våra privata simtränare. Vi anpassar träningen efter dina behov och önskemål. Privata simtränare går att boka av alla gäster över fyra år. Simtränarna är utbildade av Medley.

Läs mer om PT Sim


Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Ocean Beach Clubs aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter, på utvalda Ocean Beach Clubs. Aktuellt program hittar du i Holiday Planner på respektive hotell.

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Ocean Beach Club en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
9.00 Yoga
11.00 Beach volleyboll
12.30 Water Aerobics
16.00 Power Step
17.15 Core
* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen


Utbudet kan variera mellan våra olika Ocean Beach Club