Resa med bebis

 Happy Baby på semestern


Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra Ocean Beach Club och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell. Ovanför babypoolerna, som aldrig är djupare än 50 cm, har vi spänt upp en solskyddande duk, och i Mini Market hittar du både blöjor och barnmat. Glöm det där med att packa väskan full, på Ocean Beach Club finns det mesta för en lyckad semester.

Res lätt och tryggt med små barn:


 Hur gör jag med barnvagnen?

Hur gör jag med barnvagnen?

På Ocean Beach Club kan du hyra en barnvagn eller boka Baby-paketet där vagn, säng och barnstol ingår. Du kan självklart välja att enbart hyra en barnsäng eller varför inte komplettera med en babysitter?Våra barnvagnar på Ocean Beach Club.

Alla barn under två år får ta med sig 10 kg bagage och barnvagn gratis när de flyger med Thomas Cook Airlines. När du reser med Thomas Cook Airlines till Ocean Beach Club får du också ett skyddande emballage till vagnen, säg bara till i incheckningsdisken på flygplatsen.

Alla våra Ocean Beach Club. är barnvagnsvänliga, med bra underlag som gör att det är enkelt att transportera er till och från poolområdet, restaurangen, Mini Land och anläggningens andra faciliteter. Läs mer om våra bagageregler.

Baby-paketet

Baby-paketet

Baby-paketet kan du enkelt boka i samband med, eller efter att du bokat din resa. I paketet ingår barnsäng, barnstol (Antilop från Ikea) och fällbar sulky med sufflett. När du beställt ett baby-paket väntar utrustningen på dig i din lägenhet vid ankomst. Det går också bra att beställa endast barnvagn eller endast säng. Baby-paketet och barnsängen är för barn under tre år och sulkyn är för barn under fyra år. Begränsat antal bokningsbara paket.

Läs mer om våra Baby-paket.

Simma lugnt

Simma lugnt

Poolerna på Ocean Beach Club är utformade för att alla barn ska få en så härlig och så trygg badupplevelse som möjligt. Våra babypooler är oftast åtskilda från våra övriga pooler (Ocean Beach Club på Gran Canaria har en kombinerad baby- och barnpool) för att barnen inte ska trilla i den djupare poolen av misstag. Babypoolerna är aldrig djupare än 50 cm. Ovanför poolen har vi spänt upp en solskyddande segelduk, som har spf 50, för att bebisarna ska kunna bada oavsett solstyrka. Hotellen har badvakter som vaktar poolerna kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du köpa badblöjor som vi alltid rekommenderar att din bebis använder för att undvika ”olyckor”.

O.B.C. Mini Market

O.B.C. Mini Market

I vår egen kvartersbutik hittar du barnmat, fruktpuréer, färsk frukt, våtservetter, blöjor, solkräm, nappar och mjölkersättning. Och givetvis har Lollo & Bernie hängt dit uv-dräkter, simpuffar och andra badleksaker. Vill du läsa mer om vilka baby produkter hotellet erbjuder kan du besöka hotellens egna informationssajter som du hittar under hotellfakta på respektive hotell. Så du behöver aldrig vara orolig för att glömma något i packningen. Allt som behövs för en lyckad semester finns på plats.

  Babyaktiviteter på Ocean Beach Club

Babyaktiviteter på Ocean Beach Club

Alla barn är välkomna till Mini Land. De minsta uppskattar att kunna leka och busa med de andra barnen och med personalen där. Barn som kan gå brukar mer än gärna smita upp på dansgolvet och svänga loss när det blir dags för Mini Disco. Varje vecka kan din baby också säga hej då till nappen tillsammans med Lollo & Bernie. Alla som blir nappfria på semestern får ett fint diplom.