Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa


Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia och bor på Ocean Beach Club.

Vad sägs till exempel om att slippa köa på flygplatsen och istället checka in ditt bagage redan på hotellet? En annan fördel när du flyger med oss till Ocean Beach Club är att varje passagerare får ta med sig tio kilo extra bagagevikt – helt utan kostnad. Och har du barnvagn med dig bjuder vi självklart på ett plastskydd, som du även kan använda på hemresan. Har du bokat transfer åker du direkt till ditt hotell, utan att stanna vid andra hotell på vägen. Kort och gott: med Easy Travel kan du njuta av din semester som aldrig förr.

*Gäller på de flesta Ocean Beach Club, se tabellen för mer information.

10 kilo extra bagagevikt och emballage

10 kilo extra bagagevikt och emballage

Som Ocean Beach Club-gäst bjuder vi dig på tio kilo extra bagagevikt per person, både på ut- och hemresan. Det gäller även när du har bokat en kombinationsresa där ditt Ocean Beach Club kombineras med ett annat hotell/resmål. Reser du med barnvagn får du ett plastskydd på din avreseflygplats, och det kan självklart användas även på hemresan.
Läs mer om de allmänna bagagereglerna


Direktbuss

Direktbuss

Du som har bokat transfer och flyger med Thomas Cook Airlines åker direktbuss till ditt Ocean Beach Club (ett stopp på vägen till Ocean Beach Club Kreta).

Incheckning av bagage

Incheckning av bagage

På våra Ocean Beach Club kan du checka in ditt bagage i lugn och ro hos Thomas Cook Airlines Scandinavias personal redan på hotellet, för att sedan njuta av de sista soltimmarna innan avresa. Väl på flygplatsen går du direkt till säkerhetskontrollen, utan att behöva stå i långa incheckningsköer. Incheckning av bagage på hotellet gäller på avgångar efter kl. 11.00 på de flesta av destinationerna i listan nedan. Undantag gäller för Gran Canaria där kan bagage checkas in på hotellet på alla avgångar och på avgångar innan kl. 11.00 checkas bagaget in kvällen innan. Du hittar tider och annan information om hemresan på hotellets egen informationssajt My O.B.C. och vid check in disken för Easy Travel i hotellets Resort Service.

Vill du checka in ditt bagage på hotellet görs det i regel på morgonen/förmiddagen oavsett avresetid.

Av säkerhetsskäl går det inte att checka in extra stort bagage på hotellet, det måste checkas in som specialbagage på flygplatsen.

Vad gäller för ditt Ocean Beach Club?


Hotell Resmål
Bagage check-in på hotellet
10 kg extra bagage
Direkt
transfer
Period
Ocean Beach Club - Cypern Ayia Napa, Cypern
Apr-nov
Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa Del Cura, Gran Canaria
Året runt
Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta
¹
Apr-okt

¹ Ocean Beach Club Kreta har ett stopp på vägen.

Tillbaka till Ocean Beach Club startsida