Boende - boka tillval

Boende - boka tillval


Vill du göra din semester på Ocean Beach Club ännu mer bekväm? Vi har gott om smarta tillval och lösningar som underlättar för dig under din vistelse. Våra tillvalspaket bokar du hemifrån, i samband med att du beställer din resa eller på Min sida.

Smart boende för alla familjer


Mousserande vin på rummet

Mousserande vin på rummet

Guldkant på semesterstarten? Förboka en flaska mousserande vin (75cl) som väntar i kylen vid ankomst till rummet. Åldersgräns 18 år.

Välkomstpaket

Välkomstpaket

Vill du få ett extra lyxigt välkomnande? Boka ett välkomstpaket fyllt med godsaker som gör semestern extra lyckad. Paketet väntar på rummet första dagen. Paketet innehåller:

  • Blomma
  • Frukt och snacks
  • Läsk (2x33 cl) och kolsyrat vatten (2x33 cl)
  • Öl (2x33 cl) och vin (75 cl)

Åldersgräns 18 år. Kan ej bokas på O.B.C. Cypern. Ett paket per lägenhet.

Lollo & Bernie's välkomstpaket

Lollo & Bernie's välkomstpaket

Gör barnen extra glada och boka ett välkomstpaket anpassat för dem. Paketet väntar på rummet första dagen. Lollo & Bernies välkomstpaket innehåller:

  • Juice (4x200 ml)
  • Frukt
  • Kex och snacks
  • Varsin Lollo & Bernie-badrock att låna för barn mellan 2-11 år
  • Gåva från Lollo & Bernie

Stannar du och dina barn på hotellet två veckor får barnen rena badrocker efter en vecka. Ett paket per svit.

 Babysitter, barnsäng eller sulky

Babysitter, barnsäng eller sulky

Vill du slippa ta med dig barnvagn eller barnsäng på semestern? Då kan du förboka enbart babysitter för barn under två år, barnsäng för barn under tre år eller fällbar sulkyvagn med sufflett för barn under fyra år. Begränsat antal.

Baby-paketet

Baby-paketet

Gör din barnsemester extra bekväm!
I Baby-paketet ingår:

Går att boka till barn under tre år. Begränsat antal bokningsbara paket.

 Stora Baby-paketet

Stora Baby-paketet

Allt du kan behöva till din bebis under semestern!
I Stora Baby-paketet ingår:

Läs mer Dölj

Går att boka till barn under tre år. Paketet är per barn, så om du har flera barn som behöver ett Baby-paket rekommenderar vi dig att beställa ett Stora Baby-paketet till ett barn och Baby-paketet till övriga barn.

Lollo & Bernie på besök

Lollo & Bernie på besök

Förboka ett besök av den snälla giraffen Lollo eller hennes kramiga björnkompis Bernie och ge en uppskattad överraskning till de små på semestern! Någon av Lollo eller Bernie knackar på en viss tid som passar dig och bjuder dina barn på lite bus och ensam kramtid. Besöket förbokas hemifrån, minst en vecka före ankomst till hotellet. Tyvärr har Lollo eller Bernie inte möjlighet att besöka alla barn, så boka ditt besök i god tid.

Läs mer här

Träning på rummet

Träning på rummet

Nyhet! Älskar du att träna på egen hand under semestern? Nu slipper du fylla resväskan med träningsutrustning. Boka vårt tränings-kit där du får låna yoga-matta, gummiband lätt, medium och hård, excertube medium och glidmattor. Du får även en översikt med olika övningar. Allt detta väntar på dig i rummet vid ankomst. Träningen under semestern kan inte bli smidigare och enklare! Vill du toppa din träning kan du även boka paketet med 1 timmes PT till ett förmånligt pris. PT går att boka under vintersäsongen, fram till den 17/4 2018. Paketet finns på Ocean Beach Club Gran Canaria.

Behåll rummet

Behåll rummet

Går ditt flyg hem först på kvällen? Vi kan erbjuda dig att göra din hemresedag mer avkopplande. Redan hemifrån kan du försäkra dig om en egen svit fram till 18.00 på avresedagen. Antalet sviter är begränsat så se till att beställa sviten samtidigt som du bokar din resa. Observera att det inte är säkert att du får samma svit som du bott i under din semester. Behåll rummet finns på Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern. Det finns även Behåll rummet fram till kl.15.00 på Ocean Beach Club - Cypern.

Boende skatt på ca 3€ tillkommer och betalas direkt till hotellet om du bor på något utav våra hotell i Grekland.