Barnens O.B.C.

Barnens O.B.C.

Små barn som vill ha roligt kan hälsa på hos våra populära maskotar i Lollo & Bernies Mini Land. När det är öppet hus i Mini Land är alla barn välkomna för att rita, pyssla, leka eller titta på film. Flera gånger i veckan anordnar Lollo & Bernie och deras vänner också spännande aktiviteter, som till exempel skattjakt och äventyr. På Ocean Beach Club - Kreta och Ocean Beach Club - Cypern är alla barnaktiviteter på Sunwing Family Resort.


Barnaktiviteter

Barnaktiviteter

Flera dagar i veckan har alla barn möjlighet att delta i en mängd olika aktiviteter på Ocean Beach Club. Nedan följer exempel på våra aktiviteter.


Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Ocean Beach Club dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. .

Träffa Vings maskotar


Mini Land

Mini Land

Lollo & Bernie har ett eget lekhus som kallas Lollo & Bernie´s Mini Land. Flera gånger i veckan är det öppet hus, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna dit för att leka, måla, pyssla eller titta på film.


Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Mini Land är samlingsplatsen för alla äventyrliga barn när det är dags för Adventure Games. Var med och leta efter en hemlig skatt, eller kom på Lollo & Bernie's födelsedagskalas! Aktiviteterna är för barn som fyllt 3-7 år och pågår i ca en och en halv timma och genomförs flera gånger i veckan. Anmälan sker via MyO.B.C. och betalning sker i receptionen.


Ocean Beach Club simskola

Simskola

Nu kan barnen passa på att lära sig simma under semestern på Ocean Beach Club! Vi erbjuder simskola på utvalda O.B.C i samarbete med Medley.

Läs mer


  Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Discot är veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar kan de små dansa loss till blandade hits. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi... Mini Discot varar ca 20-25 minuter.


  Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Några gånger i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Mini Land-teamet på OBC.


Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 30 min och passar dig som fyllt 4-7 år.


Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Du vet väl att du inte behöver vänta tills du kommer till OBC för att köpa Lollo & Bernie-prylar? Giraffen Lollo och björnen Bernie har en egen webbshop som de fyllt med kramdjur, kläder, pyssel böcker, spel och massor av andra roliga saker för stora och små barn.


  Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Kanske mormor eller farfar också vill vara med? Under det 30 minuter långa passet springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.Personal

Personalen som ansvarar för barnaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. De är ofta utbildade barnskötare eller förskollärare. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!


Utbudet kan variera mellan våra olika Ocean Beach Club