Mat på flyget
96 % nöjda resenärer
MÅLTIDER PÅ FLYGRESAN
Exempel på Premium Meal

Mat på flyget

Hela 96 % av våra resenärer är nöjda med maten ombord. Du kan beställa våra omtyckta måltider till alla flygningar med Thomas Cook Airlines. Kom ihåg att barnen alltid serveras först, så att deras föräldrar kan njuta av maten i lugn och ro.

Du beställer enklast mat till din resa med Vings flygbolag Thomas Cook Airlines genom att gå in på Min sida och välja "Måltider på flyget". Du kan också ringa oss på 0771-995 995. Reser du med annat flygbolag än Thomas Cook Airlines? Du hittar information om vad som gäller på övriga flygbolag här.

Våra mest populära måltider

Holiday Meal

Holiday Meal är vår mest populära måltid. Menyn kan t.ex. bestå av skagenröra, kyckling med röd pesto, och chokladmousse som dessert. Flyger du från Köpenhamn serveras en danskinspirerad påläggsbricka.

Premium Meal

Premium Meal är för dig som vill göra utresan ännu lite festligare. Du kan välja mellan en brunchmeny, en meny med fisk, eller en meny med kött. Ett glas öl, vin, cava eller läsk ingår.

Barnmeny
För våra yngre resenärer har vi en särskild meny bestående av t.ex. köttbullar eller pannkakor. För barn 0-2 år ingår en babymeny med fruktpuré, banan och yoghurt.

Fler alternativ

Fler måltider
Du kan också boka specialmenyer av olika slag, t ex:

  • Diabetikermat
  • Glutenfri mat
  • Laktosfri mat
  • Ägg/soya/nötfri mat
  • Vegetarisk mat (med eller utan ägg och mjölkprodukter)

BESTÄLL

Allt om din resa

På sidan "Kundservice" hittar du praktisk information inför din resa.