Res direkt från Visby
Res direkt från
VISBY
Faliraki, Rhodos

Resor från Visby

Ving erbjuder charterresor direkt från Visby till härliga resmål på Mallorca, Rhodos, Tilos och Kos. Flyg direkt med Ving, och slipp dyra anslutningsresor och långa restider. Här hittar du de mest populära resmålen som du kan flyga till från Visby.

Resor från Visby till Mallorca

Avresa 17 april och 9 oktober

Alcudia

De långa vita sandstränderna, det turkosblå vattnet och de bra familjehotellen som Alcudia erbjuder passar perfekt för en semester med familjen. Här kan du bo på Vings egna familjehotell Sunwing Alcudia Beach som är mycket populärt hos barnfamiljer.

Playa de Palma

Playa de Palma är det bästa resmålet för dig som vill bo direkt vid stranden, och samtidigt ha nära till Palma stads shopping och nöjen. Vings två egna Sunprime Hotels passar bäst för dig som reser utan barn och den långa, breda och välskötta stranden är Palmabuktens absolut bästa.

Resor från Visby till Grekland och Turkiet

Se vilka resmål du kan resa direkt till från Visby i Grekland och Turkiet

Rhodos 6 oktober 2019

Res till Rhodos direkt från Visby den 6 oktober 2019 och förläng sommaren. Reser ni hela familjen kan vi rekomendera Sunwing Kallithea Beach där Lollo & Bernie tar emot er med öppna armar, reser ni utan barn är Sunprime Miramare Beach ett härligt hotell med både SPA och Satsklasser.

Hitta ditt hotell

Familjehotell

Vings familjehotell erbjuder det mesta som stora och små önskar sig på semestern. När du reser från Visby med familjen så rekommenderar vi något av våra familjehotell där barnen kan träffa nya kompisar och de vuxna får tid för sig själva.

Vuxenhotell

Om ni reser utan barn är våra vuxenhotell det bästa för er. Här finns allt som kan önskas oavsett om du vill träna eller slappna av, spendera tid med andra eller vara själva. Hitta det perfekta hotellet för vuxna här.

All Inclusive

Ät och drick hur mycket du vill med All Inclusive, utan att oroa dig för notan. Perfekt för dig som vill koppla av och inte tänka på något annat än att ha semester. Lämna plånboken hemma, och boka din resa med All Inclusive från Visby hos Ving.

Resor från närliggande flygplatser

Arlanda

Om du vill resa utomlands från Visby via Arlanda, så har vi massor av resor att erbjuda. Från Arlanda har vi flest avgångar i hela landet, så här hittar du garanterat den perfekta semestern för dig!

Hotell på Arlanda
Hotell på Arlanda

Ska du resa ut från Arlanda tidigt på morgonen? Börja semestern med en övernattning på Clarion eller Quality Hotel och unna dig själv att vakna utvilad inför resan! Som Vingresenär får du dessutom extra förmånliga priser.