Res direkt från Skellefteå
Res direkt från
SKELLEFTEÅ
Cala d´Or, Mallorca

Resor från Skellefteå

Med Ving kan du boka charter från Skellefteå till Mallorca. När du flyger direkt med Ving slipper du dyra anslutningsresor och långa restider. Här hittar du de bästa resmålen på Mallorca, som du kan flyga till direkt från Skellefteå.

Resor från Skellefteå

Här hittar du våra mest populära resmål på Mallorca

Alcudia

Ett av Mallorcas populäraste resmål är Alcudia, mycket tack vare dess milslånga vita stränder och bra familjehotell. De långgrunda sandstränderna, det klarblå vattnet och Vings eget familjehotell Sunwing Alcudia Beach gör Alcudia till ett perfekt resmål för barnfamiljer.

Playa de Palma

Playa de Palma är perfekt för dig som vill bo på stranden och samtidigt ha nära till nöjet som Palma stad erbjuder. Här bor du bäst på något av Vings egna två vuxenhotell, Sunprime Hotels. Den långa, breda och välskötta stranden är dessutom Palmabuktens bästa.

Turkiet

8 juni 2019

Res direkt från Östersund till Turkiet, landet som bjuder på en härlig kombination av vackra stränder, stadsliv och historia.

Hitta ditt hotell

Familjehotell

Våra familjehotell erbjuder det mesta som familjen kan önska sig på semestern. På Mallorca rekommenderar vi våra populära familjehotell, där barnen kan träffa nya kompisar och de vuxna kan spendera tid med varandra.

Vuxenhotell

Ving har många fantastiska hotell för vuxna som reser utan barn. Oavsett om du vill koppla av eller vara aktiv på semester, om du vill träffa andra eller ha egentid, så hittar du garanterat ett hotell som passar dig.

All Inclusive

Bo på något av våra härliga All Inclusive-hotell där du kan äta och dricka hur mycket du vill, utan att tänka på notan. Lämna plånboken hemma och boka en resa från Skellefteå med All Inclusive hos Ving.

Resor från närliggande flygplatser