Res direkt från Östersund
Res direkt från
ÖSTERSUND
Deià, Mallorca

Resor från Östersund

Med Ving kan du resa med direktflyg från Östersund till solen! Det innebär många fördelar såsom kort restid, inga kostsamma anslutningsresor och smidig parkering. Aldrig förr har vi haft så många avgångar för dig som vill flyga direkt från Östersund, så passa på att boka din semester med direktflyg från Östersund hos Ving! Här hittar du alla resmål som du kan flyga till från Östersund. Trevlig resa!

Charterresor från Östersund

Här visas våra charterresor från Östersund. För resor med reguljärflyg, använd bokningsdialogen.

Playa de Palma, Mallorca

Playa de Palma på Mallorca är perfekt för dig som vill bo intill stranden, men ändå ha nära till Palmas shopping-, kultur- och nöjesliv. Boka din vingresa direkt från Östersund till Playa de Palma!

Playa del Inglés, Gran Canaria

Från Östersund kan du flyga direkt med Ving till Gran Canaria. Här finns ett enormt utbud av hotell och en mängd olika aktiviteter och utflykter.

Turkiet

15 juni 2019

Res direkt från Östersund till Turkiet, landet som bjuder på en härlig kombination av vackra stränder, stadsliv och historia.

Fler resor från Östersund

Sista minuten-resor från Östersund

Hitta din drömresa till ett drömpris bland våra sista minuten-resor, direkt från Östersund.

Hitta din drömresa bland våra sista minuten-resor.

Sommarlovsresor från Östersund

Vill du vara säker på att få ett lyckat sommarlov finns det en enkel lösning: boka en resa till Medelhavet! Här hittar du alla sommarlovsresor från Östersund.

Boka din sommarlovsresa från Östersund.

Se alla resor från Östersund

Charter från Åre Östersund Airport med Ving

Boka din charterresa med direktflyg från Östersund till något av våra underbara resmål på Gran Canaria och Mallorca. På den här sidan hittar du alla utlandsresor från Östersund som du kan boka med Ving.

Med Ving kan du flyga direkt från Östersund till Mallorca, och du kan även åka på charter från Östersund till Gran Canaria. Om du vill resa redan nu så kan du se våra sista minuten-resor från Östersund.