Res direkt från
KARLSTAD
Primosten, Split

Resor från Karlstad

Från Karlstad kan du boka en resa med direktflyg till något av våra härliga resmål. Upplev bekvämligheten med en utlandsresa direkt från Karlstad - kort restid, inga anslutningsresor och smidigare parkering. I år har vi rekordmånga avgångar för dig som vill flyga direkt från Karlstad, och på den här sidan ser du vart du kan resa. Trevlig resa!

Charterresor från Karlstad

Här visas våra charterresor från Karlstad. För resor med reguljärflyg, använd bokningsdialogen.

Kroatien

Kroatien har en av Europas vackraste kuststräckor - Makarska rivieran. Res direkt från Karlstad med Ving och bo på ett av våra mysiga hotell, antingen på fastlandet eller ute på de charmiga öarna.

Gran Canaria

Från Karlstad kan du flyga direkt med Ving till Gran Canaria. Här finns en stor variation av resmål som passar perfekt för dig som bara vill koppla av men också ha en livlig semester.

Prisexempel

Fler resor från Karlstad

Sista minuten-resor från Karlstad

Bra resor till ännu bättre priser! Se våra sista minuten-resor direkt från Karlstad.

Hitta din drömresa bland våra sista minuten-resor.

Weekendresor från Karlstad

Hitta din drömresa bland våra weekendresor från Karlstad, och se hur mycket semester som får plats på kort tid.

Weekendresor med Ving, mycket semester på kort tid.

Se alla resor från Karlstad

Charter från Karlstad Airport med Ving

Ving erbjuder charterresor från Karlstad direkt till solen, och på den här sidan kan du se alla härliga resor som du kan boka med direktflyg från Karlstad.

Du kan flyga direkt från Karlstad till bland annat Kroatien och Mallorca, eller vad sägs om en weekend till Rom eller en längre charterresa till Thailand? Du kan även boka en sista minuten-resa från Karlstad, om du vill åka iväg redan nu.