Res direkt från Kalmar
Res direkt från
KALMAR
Tucepi, Kroatien

Resor från Kalmar

Ving erbjuder resor med direktflyg från Kalmar till ett flertal härliga resmål, både på sommaren och vintern. Att resa på charterresa från Kalmar innebär många fördelar - restiden blir kortare, du slipper dyra anslutningsresor och parkeringen blir smidigare. På den här sidan ser du alla resor från Kalmar som Ving erbjuder. Trevlig resa!

Charterresor från Kalmar

Här visas våra charterresor från Kalmar. För resor med reguljärflyg, använd bokningsdialogen.

Mallorca

Vackra Mallorca slutar aldrig vara ett av våra mest älskade resmål. Du kan resa hit med direktflyg från Kalmar och uppleva det bästa av vad ön har att erbjuda.

Res direkt från Kalmar till populära Mallorca.

Gran Canaria

Se våra resor direkt från Kalmar till Gran Canaria, ett ständigt populärt resmål bland våra kunder. Här finns många hotell och aktiviteter för en perfekt blandning av avkoppling och nöje.

Res med Ving från Kalmar till populära Gran Canaria.

Fler resor från Kalmar

Sista minuten-resor från Kalmar

Bråttom iväg? Se våra sista minuten-resor direkt från Kalmar.

Hitta din drömresa bland våra sista minuten-resor.

Sommarlovsresor från Kalmar

Vill du vara säker på att få ett lyckat sommarlov finns det en enkel lösning: boka en resa till Medelhavet! Här hittar du alla sommarlovsresor från Kalmar.

Boka din sommarlovsresa från Kalmar.

Se alla resor från Kalmar

Charter från Kalmar Öland Airport med Ving

Boka charterresa med direktflyg från Kalmar till något av våra härliga resmål. Här ser du alla utlandsresor från Kalmar som du kan boka.

Flyg med Ving på charterresa från Kalmar till Kroatien, eller kanske boka en resa med direktflyg till Rhodos? Om du har bråttom till värmen så kan du boka en sista minuten-resa från Kalmar.