PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vings Kryssningar
Vings Kryssningar

Paket med kryssning, flyg och hotell Helpension ingår Stränder, öar och storstäder
Paketreselagen gäller Upplev flera resmål under resan Barnvänliga kryssningar

Kryssningar med Ving

En kryssning är ett perfekt sätt att se världen. Du får uppleva flera resmål under samma resa, utan att behöva släpa runt på resväskan mellan varje stopp. Kryssa mellan öar och städer och besök härliga stränder längs vägen. Kort sagt: mycket semester för pengarna. I våra priser ingår alltid flyg, hotell och kryssning med helpension.

Letar du efter familjekryssningar? Klicka här »

I samarbete med:

Kryssningar med Royal Caribbean
Kryssningar med Celebrity Cruises
Kryssningar med Costa Cruises
Kryssningar med Norwegian Cruise Line

KRYSSNINGAR MED ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean International kan med fartygen i Oasis-klassen stoltsera med världens mest spektakulära och största kryssningsfartyg. På de familjevänliga fartygen finns det aktiviteter, restauranger och underhållning för alla smaker. Med Ving kan du kryssa med Royal Caribbean i Karibien, Medelhavet, Dubai och norra Europa.

Dryckespaket på köpet på kryssningar 2018!

Dölj Läs mer

När du bokar kryssningspaket med Ving och Royal Caribbean med avresa under 2018 får du dryckespaket på köpet. I dryckespaketet ingår vatten, läsk, juice, vin på glas, öl, kaffe, te och samt alkoholdrycker i barer och restauranger (upp till 12 USD per servering). Gäller för kryssningar längre än 6 nätter. Boka senast 6 augusti.

Paketet gäller för två resenärer per hytt (åldersgräns 21 år). Övriga resenärer i en hytt samt resenärer under 21 år får ett "Refreshment package" bestående av kaffe och te, vatten, läsk, färskpressad juice och alkoholfria drinkar.

För dig som bor i utsideshytt eller högre ingår även fritt WiFi för en enhet.

KRYSSNINGAR MED NORWEGIAN CRUISE LINE

På barnvänliga Norwegian Cruise Line står flexibiliteten i fokus – här behöver du inte tänka på fasta middagstider eller klädkoder. Med Ving kan du kryssa med Norwegian Cruise Line i både Medelhavet, Karibien, Hawaii och norra Europa.

All Inclusive ingår

Dölj Läs mer

När du bokar kryssningspaket med Ving och Norwegian Cruise Line ingår mat, dryck och dricks på hela kryssningen. Gäller för kryssningar bokade från 3 april 2017.

För alla resenärer ingår:
• Frukost, lunch och middag i utvalda buffé- och à la carterestauranger samt snackbarer.
• Dryckespaketet Premium, vilket innebär vatten, läsk, juice, vin på glas, öl, Lavazza-kaffe, te och samt alkoholdrycker i barer och restauranger (upp till 15 USD per servering).
• En flaska vatten per person och dag i hytten.
• Dricks till servicepersonalen.

Alkohol serveras till resenärer över 21 år. Resenärer under 21 får ett alkoholfritt dryckespaket.

För dig som bor i en Haven-svit eller högre ingår även middagspaket i någon av fartygets specialrestauranger, 250 minuter internet och 100 USD att använda ombord.

KRYSSNINGAR MED CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises flotta är en av världens yngsta och ombord på de designinriktade fartygen är utbudet av restauranger och aktiviteter brett. Fartygen passar både vuxna och familjer med lite äldre barn. Med Ving kan du kryssa med Celebrity Cruises i Karibien, Medelhavet och Norra Europa.

KRYSSNINGAR MED COSTA CRUISES:

Med Costa Cruises och Ving kan du uppleva de mest sevärda platserna i Medelhavet, men också följa med på spännande kryssningar i Karibien, Dubai, Indiska oceanen och norra Europa.

Nyhet! Nu ingår dryckespaket på alla kryssningar med Costa Cruises.

Dölj Läs mer om dryckespaketen

Pranzo & Cena (ingår i alla Classic-hytter)
Detta paket passar alla som gillar att ta ett glas vin eller öl till maten. Du kan njuta av ett urval av viner, öl och läskedrycker på glas varje dag till både lunch och middag.

Più Gusto (ingår i alla Premium-hytter)
Gäller hela dagen och innehåller, förutom läsk, vin, öl och kaffe Illy, även ett urval av 34 olika typer av alkoholhaltiga och alkoholfria cocktails.

Intenditore (ingår i alla Deluxe-hytter)
Njut av ett obegränsat antal drycker från våra dryckeslistor (pris upp till 9 euro). Inkluderar även drycker från minibaren.

Vill du ha ett annat paket än det som ingår, kan du uppgradera ditt dryckespaket ombord. Alla ovanstående paket är inkluderade för resenärer 18 år och äldre. För barn och ungdomar under 18 år inkluderas ett motsvarande paket utan alkoholdrycker.

Karibien

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Medelhavet

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Norra Europa

Sommar
Se alla kryssningspaket
»

Indiska oceanen

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Dubai

Vinter
Se alla kryssningspaket
»

Hawaii

Vinter / Sommar
Se alla kryssningspaket
»

{{contentAttributes.Header}}

{{contentAttributes.Search_SearchButtonLabel}}
Priserna kan ändras med kort varsel. Vi reserverar oss för ev. prisförändringar och slutförsäljning. Begränsat antal platser.

Kryssa med en klassiker!

Globetrotter

Just nu kan du kryssa till kampanjpris med några av världens mest klassiska fartyg – Queen Mary 2, Queen Victoria och Queen Elizabeth.

7 nätter fr. 7.165:-
Globetrotter

Viktigt att veta

Här har vi samlat all praktisk information kring vad som gäller på våra kryssningar och rederier.

Viktigt att veta om kryssningar

Se våra kryssningsfilmer!