Montenegro, Korfu, Mykonos, Argostoli - hotellövernattning i Venedig

skeppets betyg 4

Paket med kryssning, flyg och hotell

  • Tre grekiska öar
  • En dag ute till havs
  • Historiska sevärdheter
  • Natursköna vyer
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Kryssa med Rhapsody of the Seas i den vackra grekiska övärlden och Montenegro. Upplev en spännande mix av natursköna vyer, storstadspuls och fina stränder. Under en vecka tar fartyget dig bland annat till den grekiska huvudstaden Aten, tre pittoreska grekiska öar och vackra Kotor i Montenegro. Ombord på Rhapsody of the Seas finns ett stort utbud att välja mellan vad gäller både aktiviteter, mat och dryck. Fartyget har något för alla och passar även bra för dig som kryssar med barn.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Kryssningen utgår från den vackra italienska staden Venedig som med sina många kanaler, pampiga palats och myllrande torg är ett mycket populärt stopp för Medelhavskryssningar. Ditt övernattningshotell ligger centralt i Venedig, och du kan ta vattentaxi till färjeterminalen. Rhapsody of the Seas första destination är ett av världens vackraste inlopp, nämligen Kotor i Montenegro. Därefter står den grekiska ön Korfu, med sina många fina stränder och klara vatten, på tur. Strosa runt i den världsarvslistade stadskärnan i Korfu stad och njut av öns vackra olivlundar och höga berg. Kryssningens nästa stopp blir den grekiska huvudstaden Aten. Åk på en intressant utflykt eller utforska stadens många sevärdheter på egen hand innan Rhapsody of the Seas kryssar vidare mot jetsetön Mykonos och charmiga Argostoli på Kefalonia.

Fartyget har ett stort utbud av aktiviter och faciliteter. Vill du hellre njuta av solen och havsbrisen finns det gott om soldäck att koppla av på under timmarna till havs. Du kan även ta del av Rhapsody of the Seas alla faciliteter och bekvämligheter när fartyget ligger inne i hamn. Den stora behållningen på kryssningen är annars att åka på utflykter. Boka till någon av de arrangerade turerna eller utforska resmålen på egen hand.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995