Kryssningar med Royal Caribbean

En mängd aktiviteter för alla åldrar och avspänd stil. Det erbjuder Royal Caribbean, ett av världens största rederier. Fartygen är moderna med stora atrium och gågator kantade av restauranger, barer och affärer. Ombord finns klätterväggar, gym, spa och poolområden med levande musik. Restaurangerna är generösa i både portioner och service, och på kvällarna väntar storslagna shower, pianobarer och disco.

NYHET! SYMPHONY OF THE SEAS - VÄRLDENS STÖRSTA KRYSSNINGSFARTYG
Läs mer Royal Caribbean kallar Symphony of the Seas för framtidens kryssningsfartyg och det är lätt att förstå varför. Nu har du chansen att åka på kryssning med det största passagerarfartyget som någon gång seglat på världens hav. Här finns allt du kan förvänta dig att ett lyxskepp – och lite till. Likt alla fartyg hos Royal Caribbean kan du se fram emot ett stort utbud av mat, dryck, underhållning och aktivteter. Eftersom Symphony of the Seas är världens största kryssningsfartyg innehåller givetvis aktivitetsprogrammet något för alla i familjen.Dölj

Varför Royal Caribbean?

• Världens största kryssningsfartyg
• Passar alla åldrar
• Stort aktivitetsutbud
• Helpension och dricks ingår
• Underhållning i världsklass

> Viktig att veta om kryssningar

Hitta din kryssning här

Här kan du kryssa med Royal Caribbean

Reseförslag med Royal Caribbean

Fartyg hos Royal Caribbean

NYHET - SYMPHONY OF THE SEAS

Nu kan du kryssa med Royal Caribbeans nyaste – och dessutom världens största – fartyg Symphony of the Seas.

MASSOR ATT GÖRA OMBORD

Royal Caribbean International har världens största och mest spektakulära kryssningsfartyg. På de barnvänliga fartygen väntar aktiviteter, restauranger och underhållning för alla åldrar.

Vattenland

Gillar du att bada kommer du stortrivas på kryssning! Förutom badmöjligheterna som finns på resmålen där fartyget lägger till, kan du välja mellan flera pooler, vattenland och surfsimulator ombord.

Show och bio

Gillar du spektakulära shower har du kommit rätt. Varje kväll kan du välja mellan flera föreställningar och i biografen visas både nya och gamla filmer.

Aktiviteter

Det finns ett nästan obegränsat utbud av aktiviteter ombord, bland annat en adrenalinpumpande zipline-upplevelse och roliga utmaningar för stora som små på fartygets klättervägg.

Smakupplevelser

När du är på kryssning med Royal Caribbean behöver du inte tänka på plånboken. Alla måltider ingår i resans pris.