Kryssning i Indiska oceanen 14 nätter

skeppets betyg 3,5

  • Sex resmål i fyra länder
  • Fem dagar ute till havs
  • Paradisstränder
  • Två dygn på Seychellerna
  • Varierat utbud av restauranger och underhållning
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Helpension ingår

Följ med på en två veckor lång kryssning med det eleganta och lite mindre och intimare fartyget Costa neoRiviera till drömresmål som Mauritius, Seychellerna och Madagaskar. Du har inte mindre än fem härliga dagar till havs ombord på ett fartyg där det ljuva livet ligger i fokus. Både servicen, atmosfären och designen ombord håller hög klass. Du kan njuta i ett enormt spa, där det också finns gym, samt av en mängd olika restauranger. De serverar givetvis italiensk mat men även lokala rätter från regionen är i fokus, gjorda på förstklassiga råvaror som levereras färska vid kryssningens olika stopp.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Costa neoRiviera lämnar Port Louis, Mauritius huvudstad, som bjuder på en mix av europeisk, indisk, afrikansk och kinesisk kultur. Efter två dagar till havs anländer fartyget till Mahé på Seychellerna. Det här blir ett längre stopp på ett par dagar så passa på att uppleva allt som den vackra ön har att erbjuda. Stränderna håller världsklass och du hittar lätt din favoritplats någonstans i den finkorniga sanden. Mahé är en perfekt utgångspunkt för vandrare, det finns gott om vandringsleder i området. Ön har världens minsta huvudstad, Victoria, som lockar med shopping, museum och en vacker botanisk trädgård. Efter Seychellerna väntar en dag till havs innan Costa neoRiviera anländer till Nosy Be, Madagaskar. Här möts du av vackra stränder, azurblått hav och en doft av vanilj. Dagen därpå är det dags att upptäcka ytterligare ett resmål på Madagaskar. Diego Suaraz, som också kallas Antsiranana, har en fransk, kolonial charm med vackra byggnader i traditionell stil. Här finns två nationalparker, flera marknader och riktigt bra restauranger.

Efter ytterligare en dag till havs är det dags för det sista stoppet på Madagaskar. Tamatave är landets största hamnstad och kommersiella centrum. Här finns gott om restauranger och butiker. När du lämnar Madagaskar kan du se fram emot att tillbringa en dag ombord på Costa neoRiviera. Kanske väljer du att boka en behandling i spaavdelningen eller ta en vedugnsbakad pizza på Capri Pizzeria? Nästa stopp på färden är St Denis, huvudstaden i det franska departementet Réunion. Strosa runt bland byggnader i både fransk, afrikansk, kinesisk och indisk stil och njut av atmosfären. Staden har ett brett utbud av restauranger med mat från världens alla hörn. Efter två härliga veckor i Indiska oceanen seglar fartyget åter tillbaka till Mauritius igen.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995