Kryssning i västra Karibien 7 nätter

skeppets betyg 4,5

  • Fem olika resmål
  • Två dagar ute till havs
  • Snorkling på Cozumel
  • Shopping i George Town
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Helpension och dricks ingår

Celebrity Silhouette tar dig med på ett spännande äventyr i västra Karibien. Ombord på kryssningsfartyget hittar du massor av aktiviteter - oavsett om du gillar kultur, bad, mat och dryck, musik eller sport. Kvällstid kan du besöka nattklubben och vill du koppla av lockar fartyget med spaavdelning och bibliotek. Under veckan får du två dagar till havs, resterande tid spenderas i land på flera olika resmål, till exempel den charmiga småstaden Key West, den mexikanska ön Cozumel, Caymanöarnas huvudstad George Town och Falmouth på Jamaica.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Fartyget kastar loss i Fort Lauderdale, även känt som Floridas Venedig. Här kan du sola och bada på den milslånga stranden, shoppa eller ta en båttur längs de fina kanalerna. Ditt övernattningshotell ligger centralt, så när det väl har blivit dags för avfärd har du bara en kort taxiresa till hamnen. Kryssningens första stopp är Key West på Floridas sydligaste spets. Här är stämningen mer västindisk än amerikansk och staden har alltid lockat konstnärer och äventyrare. När Celebrity Silhouette kryssar vidare får du först en dag till havs innan det morgonen därpå lägger till på Cozumel. Den mexikanska juvelen är mest känd för sin fantastiska dykning och snorkling. För den kulturelle finns också flera guldkorn, som till exempel de gamla mayaruinerna. Näst på tur står Caymanöarnas huvudstad George Town. Ön är skattebefriad så här kan du passa på att shoppa märkeskläder eller så väljer du att besöka öns kända strand Seven Mile Beach.

Kryssningens sista stopp blir Jamaicas Falmouth. Här måste du prova något av de över 300 recept på jerk som erbjuds och besöka vattenfallet Dunn´s River Falls. Du kan också ta en tur i en bambuflotte på floden Martha Brae och njuta av de vackra omgivningarna. Sista dygnet spenderas till havs och du hinner upptäcka Celebrity Silhouettes fulla utbud, innan fartyget återvänder till Fort Lauderdale där turen avslutas för denna gång.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995