Key West, Grand Cayman, Mexiko - hotellövernattning i Fort Lauderdale

skeppets betyg 4,5

Paket med kryssning, flyg och hotell

  • Tre länder på samma resa
  • Två dagar ute till havs
  • Paradisstränder på Grand Cayman
  • Snorkling på Cozumel
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Välkommen på en oförglömlig kryssning med Celebrity Equinox i Karibien! På sex dagar kommer du få möjlighet att uppleva den karibiska atmosfären, vacker natur och det spännande köket. Fartyget har något för alla åldrar, tycke och smak. Under dagarna som du befinner dig till havs finns det gott om tid att utforska fartygets alla faciliteter. Restaurangerna erbjuder kulinariska upplevelser och vill du hellre ta en picknick på tu man hand kan du slå dig ner i gröngräset uppe på däck. För de yngre resenärerna finns det kafé, diskotek samt barn- och ungdomsklubb där barnen kan pyssla, leka och skapa nya vänskaper.

Fartyget kastar loss i Floridas Venedig, Fort Lauderdale och styr sedan mot fastlandets sydligaste spets, Key West. Den charmiga småstaden har ett tropiskt klimat och kantas av pastellfärgade hus, palmer och pelikaner. Key West har alltid dragit till sig konstnärer och bohemer, och därför hittar man mängder av små gallerier överallt i staden. Här finns också vackra stränder och ett rikt undervattensliv.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Dagen efter väntar en dag till havs och du får möjlighet att utforska fartygets alla faciliteter. Passa på att njuta av den magnifika utsikten över det karibiska havet i The Oberservation Lounge eller besök Aqua Spa för en avkopplande dag med spa, bastu och olika behandlingar. Nästa stopp blir George Town på den största av Caymanöarna. Här finns goda möjligheter till både shopping och lata timmar på stranden. På nära håll ligger bland annat den vackra paradisstranden Seven Mile Beach som lockar med kilometer lång vit sandstrand. Här kan du svalka dig under en vajande palm varvat med ett topp i det turkosa vattnet. Föredrar du att stanna kvar i George Town finns det gott om både shopping och matställen. Dagen därpå vaknar du upp till mexikansk luft då nästa stopp är den mexikanska ön Cozumel, den ligger strax utanför Yucatan-halvöns östra kust. Ön bär på en rik historia från Maya-kulturen och på flera platser på ön kan du beskåda rester av gamla byar. Cozumel är dock främst känd för sina dyk- och snorklingsmöjligheter. Ta chansen att se vackra korallrev och fiskar i regnbågens alla färger eller njut av sol och bad på någon av öns många vackra stränder. I huvudorten San Miguel finns dessutom en del butiker och trevliga restauranger med klassiska mexikanska rätter. Celebrity Equinox återvänder sedan till Florida och Fort Lauderdale, dit det anländer efter ytterligare drygt ett dygn till havs.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995