Kryssning i södra Karibien 11 nätter

skeppets betyg 4

  • Sex öar i södra Karibien
  • Fyra dagar ute till havs
  • Paradisstränder
  • Karibisk atmosfär
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Få minnen för livet under den här 11 nätter långa kryssningen i exotiska södra Karibien. Under kryssningen besöks en uppsjö av paradisöar, alla med sin egen charm och karisma. Kryssningen börjar och avslutas med två heldagar till havs, då du får möjlighet att utforska Serenade of the Seas alla bekvämligheter och fartfyllda aktiviteter. Vad sägs till exempel om klättervägg och surfsimulator? Här finns att göra för såväl stora som för små, och ett varierande utbud av restauranger och barer.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Kryssningen startar i en av Floridas populäraste kryssningshamnar Fort Lauderdale och inleds med två härliga dagar till havs. Ditt övernattningshotell ligger i Fort Lauderdales centrala delar och för smidig transport till hamnen rekommenderas taxi. Det första stoppet blir St. John's, huvudstaden på Antigua och Barbuda. Bekanta dig med staden till fots, ta en sväng förbi marknaden eller koppla av på ett café. Dagen därpå möts du av skönheten på St. Lucia, en av Karibiens vackraste öar med frodig grönska, böljande bergsformationer, fina sandstränder, tät regnskog och resliga bananträd. Fartyget lägger till vid den färgsprakande huvudstaden Castries som erbjuder ett lagom stort utbud av shopping, restauranger och sevärdheter.

Därefter kryssar Serenade of the Seas vidare mot Bridgetown på Barbados. Här kan du shoppa skattefria varor på Broad Street, beskåda lokalt hantverk i Pelican Village eller besöka ett romdestilleri eller Bridgetowns gamla fort. Du som gillar att dyka eller snorkla kommer att trivas på nästa stopp, Grenada. Grenada anses nämligen vara en av Karibiens bästa öar för dykning och snorkling. Fartyget lägger till vid St. George's, en pittoresk hamnstad med färgglada hus i kolonialstil, omgivna av tät grönska. Dagen därpå lägger fartyget till vid färgklicken Kralendijk, Bonaires huvudstad som pryds av rosa, orange och limegröna hus. Vattnet kring Bonaire lämpar sig också väl för dykning och snorkling, och runt ön finns det gott om fina stränder. Kryssningens sista stopp är Oranjestad, huvudstaden på Aruba, där det finns en hel del butiker, caféer och restauranger att testa. När du kliver ombord på Serenade of the Seas igen, får du två heldagar till havs att smälta alla nya intryck från semestern innan fartyget åter ankrar vid Fort Lauderdale.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995