St Martin/St. Marteen
St Martin/St. Marteen

Kryssning i södra Karibien 10 nätter

skeppets betyg 4

  • Sex olika resmål
  • Fyra dagar ute till havs
  • Karibisk atmosfär
  • Natursköna St Kitts
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Följ med på en spännande kryssning i södra Karibien, där du får chansen att uppleva inte mindre än sex olika resmål. Dessutom tillbringar du fyra dagar till havs, med riktig avkoppling och den känsla av frihet som bara himmel och hav kan erbjuda. Fartyget heter Serenade of the Seas och rymmer drygt 2000 passagerare. Det har ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter. Vad sägs om spa, fitnesscenter, klättervägg, basketplan och golfsimulator? Här finns även casino, biograf och teater – och givetvis gott om restauranger och caféer. Poolområdet är en populär samlingspunkt med både större bassänger och mindre bubbelpooler. På fartyget finns också en barn- och ungdomsklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Kryssningen börjar i Fort Lauderdale, även kallat Floridas Venedig. Här finns en milslång strand och gott om shopping, barer och restauranger. När du stiger ombord på fartyget börjar semestern på riktigt och du har alla chanser att bara koppla av under två dagar ute till havs.
Första stoppet blir Tortola, en av de största brittiska Jungfruöarna. I huvudstaden Road Town kan du hyra cykel och ta dig upp i bergen, besöka ett museum eller hantverksmarknaden och prova på öns berömda rompunsch. Fartyget kryssar vidare till ön St Kitts och Basseterre, som är en av de äldsta städerna i östra Karibien. Här, på Independence Square, kan du se vackra byggnader från 1600-talet. Ön erbjuder också en rik och varierad natur, som du bäst upplever i Brimstone Hill Fortress National Park.

Dag sex besöker vi Roseau på ön Dominica som stoltserar med sin botaniska trädgård och fina stränder, däribland Champagne Beach som har fått sitt namn efter dess lätt brusande vatten, och på nästa resmål, St John´s, väntar färgstarka hus som sällan är högre än två-tre våningar. Här rekommenderas ett besök på det intressanta museet, marknaden, ett mysigt café eller på en cricketmatch. På åttonde dagen kastar fartyget ankar vid St Martin/St Maarten och Philipsburg, där du välkomnas av charmiga promenadstråk, en avslappnad karibisk atmosfär och trevliga restauranger. Njut av byn eller gör en utflykt till någon av öns fyrtio stränder. Kryssningen avslutas med två sköna dagar till havs innan fartyget återvänder till Fort Lauderdale.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995