Bahamas, Puerto Rico, St. Kitts - hotellövernattning i Orlando

skeppets betyg 4,5

Paket med kryssning, flyg och hotell

  • Ett av världens största kryssningsfartyg
  • Tre resmål i östra Karibien
  • Tre dagar ute till havs
  • Royal Caribbeans privata paradisö
  • Natursköna St Kitts
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Kryssa med ett av världens största passagerarfartyg, Harmony of the Seas i östra Karibien och upplev tre olika resmål under en och samma vecka. Fartyget kommer ta dig till vackra karibiska stränder på Bahamas, storstadspuls och regnskogar på Puerto Rico till en av Karibiens äldsta städer på St. Kitts. Följ med på spännande utflykter eller utforska resmålen på egen hand. Harmony of the Seas är ett av de största passagerarfartygen och har något för alla smaker och åldrar. Här finns allt du kan önska dig för en lyckad semester. Utbudet ombord är stort och här finns allt från fartfyllda aktiviteter, underhållning i världsklass och träningsmöjligheter till poolområden och restauranger. Under timmarna till havs är det med andra ord ingen risk för att du behöver vara sysslolös.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Port Canaveral ligger ca 1 timmes bilresa från Orlando, och det är härifrån fartyget Harmony of the Seas seglar ut på det karibiska havet på sin väg ner till kryssningens första stopp, Royal Caribbean Internationals privata paradisö Perfect Day at CocoCay, Bahamas. Njut av sol och bad på någon av öns korallvita stränder eller passa på att prova på spännande aktiviteter som parasailing. Ön omges av vackra korallrev så här finns även goda förutsättningar för fin snorkling. Efter en dag på Perfect Day at CocoCay kryssar Harmony of the Seas vidare. Dagen efter spenderas till havs och du får nu chansen att uppleva fartygets alla fördelar. Här kan de små roa sig i barn- eller ungdomsklubben, den våghalsiga testar någon av fartygets hissnande vattenrutschbanor, den träningssugne svettas i gymmet eller på någon av klasserna som erbjuds – och den som bara vill ta det lugnt kan unna sig en behandling i fartygets spa eller njuta i en solstol. Ombord finns ett brett utbud av restauranger, caféer och barer. Missa inte fartygets alldeles egna Central Park som består av ett stort grönområde, kantat av serveringar och butiker.

Efter en dag till havs anländer du sedan till San Juan, Puerto Ricos huvudstad och kanske världens främsta kryssningshamn. Hamnen ligger mitt i stan och San Juan lockar med en imponerande historia som avspeglar sig i de äldre kvarteren, som står i en intressant kontrast till de nya, moderna, internationella finanskvarteren. Förutom storstadspulsen i San Juan bjuder Puerto Rico på paradisstränder, vackra vyer och frodig regnskog. Näst på tur står St Kitts. Huvudstaden Basseterre har anor från 1600-talet och kan stoltsera med en rad äldre byggnader med katedralen som kronjuvel. Ön har en rik och varierande natur, den upplever du lättast med tåget som går runt ön. Efter besöket på St Kitts följer två hela dagar till havs där du kan passa på att smälta alla nya intryck och njuta av fartygets alla faciliteter, innan ni återvänder till hamnen i Port Canaveral.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995