Kombinationsresor till Supetar, Brac

Kombinationsresor

En kombination av resmålen på fastlandet och de ute i skärgården ger dig en helt annan bild av Kroatien, och du får dubbelt så mycket semester.

Kombinationsmöjligheter med charterresor

Samtliga hotell i Baska Voda, Brela, Gradac, Makarska, Split och Tucepi kan kombineras med varandra veckovis. Transfer mellan resmålen ingår inte. Transfer ingår inte till/från hotellet/flygplatsen men kan bokas och betalas senast en vecka före avresa.

Ön Hvar - Hvar stad och Jelsa samt Supetar på Brac
Samtliga hotell på fastlandet kan kombineras veckovis med resmålen Hvar stad, Jelsa på ön Hvar och Supetar på Brac.

Om du har hela din vistelse i Hvar stad, Jelsa eller Supetar ingår all transfer. Det är viktigt att transfern bokas, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Väljer du att kombinera resmålen på fastlandet med resmålen på ön Hvar eller Brac, ingår all transfer förutom transfer till och från flygplatsen och hotellen på fastlandet. Det är viktigt att transfern bokas till och från resmålen på Hvar och Brac, trots att den ingår. I prisspecifikationen kommer det att stå 0:-.

Ön Brac och Family Garden Waterman Supetrus Resort
På ving.se kan du inte boka en kombination med vårt Family Garden och de övriga resmålen. Önskar du en kombination, kontakta Ving på 0771-995 995, så hjälper vi dig.

När du ska byta resmål och vid hemresan får du i god tid meddelande om när du blir hämtad vid ditt hotell.

Läs mer i faktaspalten under resmålen Hvar stad, Jelsa och Supetar.