Åk på konferens till en storstad i Europa

Konferens storstad

Kombinera pulserande stadsliv och kulturella upplevelser med inspirerande konferensdagar. Hur länge ni vill vara borta och innehåll i ev. dagsprogram väljer ni – vi kan tillgodose de flesta önskemål.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt reseförslag.

Kontakta oss

Önskar ni en kort flygresa, kulturupplevelser, idrottsevenemang, eller något helt annat? Kontakta oss så hittar vi den perfekta storstaden för ert företag.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se

Populära storstäder

City- och weekendresor passar perfekt för en konferens eller kickoff. Nedan presenterar vi ett axplock av våra mest populära storstäder.

Malaga

Malaga är en av kustens största städer, men inte större än att man kan gå tvärs över centrum på en halvtimme. Det finns gott om restauranger av olika slag, men du bör prova något av stadens många tapasställen. Malaga är känt för sina tapas – när man smakat dem förstår man varför.

Rom

En resa till Rom bjuder på kultur, historia och gastronomi i en perfekt blandning. Ta med kollegorna till en riktig klassiker på kick-off, teambuilding eller konferens. Ett härligt sätt att lära känna både staden och varandra.

Berlin

Vi har arrangerat många konferenser i Berlin och det är inte bara kort resväg som talar för staden. Det här är en i allra högsta grad levande stad, med ett enormt kultur- och nöjesutbud.

Endast en kort flygresa bort, med ett enormt kultur- och nöjesutbud.

Nice

Exklusiva Nice är mer prisvärt än många tror, åtminstone om ni tar hjälp av oss. Vi kan erbjuda er en skräddarsydd konferens med bra boende nära den gamla charmiga stadsdelen, stranden och nöjeslivet.

Barcelona

Idrott, kultur, arkitektur, sol, stränder, shopping, underbar mat och massor med goda viner. Barcelona är en av Europas hetaste städer och har ett fantastiskt brett utbud på, ja nästan allt.

En av Europas hetaste storstäder! Konferera, shoppa, bada, sola och frossa i sevärdheter.

London

Showernas, musikalernas, pubarnas och de hängivna fotbollsälskarnas stad. Ett resmål med kort restid och alla ingredienser som behövs för en innehållsrik konferens.

Showernas, musikalernas, pubarnas och de hängivna fotbollsälskarnas stad. Populärt konferensresmål med kort restid.

Prisvärda storstäder

Vill du ha en riktigt prisvärd konferens? Här är våra bästa tips just nu.

Lissabon

En av våra mest populära konferensstäder! Här kan vi erbjuda riktigt bra och prisvärda hotell på precis rätt läge. Lissabon blandar gammalt och nytt, med både medeltida stadsdelar och arkitektoniska nymodigheter.

En av våra mest populära konferensstäder! Här kan vi erbjuda riktigt bra och prisvärda hotell på precis rätt läge.

Prag

Prag präglas av en storslagen historia, vackra byggnader och mängder med restauranger och pubar. Att prisnivån är låg gör inte saken sämre.

Riga

Vackra Riga sjuder av kultur, nöjen och sevärdheter. Närheten till Sverige gör flygresan kort. Bra, prisvärda hotell.

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.
Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta konferensresan.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se