Solsäkra Kanarieöarna

Kanarieöarna är pittoreska fiskebyar, vackra promenadstråk och bra restauranger. Oavsett om du vill besöka en vingård, lokala marknader eller bara luta dig tillbaka i solstolen har du alla förutsättningar för en avkopplande semester i solen.

Mat och dryck

Kanarieöarna har gott om bra restauranger som serverar färsk fisk och skaldjur. Glöm inte alla utmärkta tapasbarer med riktigt god kanarisk mat.

Kanarieöarna har gott om utmärkta restauranger och tapasbarer.

Vackra promenadstråk

Njut av atmosfären på en av de många hamnar som finns och titta på fiskarna kommer in med dagens fångst, eller gå längs strandpromenaden i den sköna solen.

Njut av vackra promenadstråk längs havet.

Res bekvämt

Vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines har nya flygplan med sköna säten och utökat benutrymme. Maten består av bra råvaror från ledande leverantörer i Skandinavien.

Sov gott

Vi tycker det är viktigt att man sover gott när man bor på våra hotell. På Sunprime , O.B.C. och Altamar är alla detaljer anpassade efter våra gäster som uppskattar en god natts sömn.

Vi tycker det är viktigt att man sover gott när man bor på våra hotell.

Golf i vackra miljöer

När du reser med Ving kan du boka starttider på populära golfbanor på Gran Canaria och Teneriffa . Vi erbjuder alltid bra hotell nära till golfbanan.

Spela golf på populära banor på Gran Canaria och Teneriffa.

Spännande utflykter

När du reser med Ving kan du alltid boka spännande utflykter. Ett tips är Smaken av Teneriffa som inleds på en marknad och avrundas på en lokal vingård med utsikt över bergen. Eller kanske bondemarknaden i San Mateo där du får en inblick i det kanariska vardagslivet.

Om du föredrar att utforska resmålet på egen hand är ett tips att hyra bil.

När du reser med Ving kan du alltid boka spännande utflykter. Ett tips är Smaken av Teneriffa som inleds på en marknad och avrundas på en lokal vingård med utsikt över bergen.