PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Vår idé om rum, Ocean Beach Club – Gran Canaria

Ocean Beach Club - Gran Canaria har väldesignade sviter för små och stora familjer med plats för vänner. Ett inspirerande boende med en komfort som hemma. Genomtänkt för att du ska få maximal funktion - och en snygg svit.

Välj terrass eller balkong med utsikt mot trädgården, med havsutsikt eller terrass med access till privat pool som delas med andra sviter. Variationerna är många, och oavsett vilken typ av svit du väljer får du ett boende med smarta lösningar och läckra detaljer. Sviterna har bland annat badrockar, sköna sängar och bra utrustade pentryn. Självklart ingår diskning och städning varje dag.

Missa inte Ocean Beach Clubs Club House sviter, alla med avskilt läge och generös terrass.

Nyhet! Vi uppgraderar ditt boende ytterligare. På Ocean Beach Club ingår värdefacken och dessutom kan du lämna in din pool- och strandbadlakan och få en ny helt utan kostnad. Allt för en bekvämare semester.

Om du vill göra din semester extra bekväm rekommenderar vi dig att boka till någon av våra smarta tillval. För de yngsta finns Bambino-paketet, då väntar säng, sulky och barnstol i sviten vid ankomst. Varför inte överraska de små med ett besök av Lollo eller Bernie? Du kan också starta semestern med ett välkomstpaket, då väntar dryck och snacks i sviten när ni checkar in. Läs mer under Boende - boka tillval.

Rumstyper på Ocean Beach Club - Gran Canaria


Var i hotellet ligger mitt rum?

Club Suite

Club SuiteAntal personer

Två- och treumssvit för 3-6 personer, 34-51 m2.


Se alla våra Club Suiter
Club House Suite

Club House Suite Antal personer

Två- och trerumssvit för 4-6 personer. 36-46 m2.

Se alla våra Club House Suiter

Generous Suite

Generous Suite Antal personer

Trerumsvit för 6-8 personer, 60-100 m2.

Se alla våra Generous Suiter