1. Våra resmål
 2. Kanarieöarna
 3. Teneriffa
 4. Playa de las Américas
 5. Sunwing Fañabé Beach
 • barnvänligt

Sunwing Fañabé Beach

Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2018 för bästa familjehotell på Teneriffa.

Välkommen till prisbelönta Sunwing Fañabe Beach, som flera gånger fått utmärkelsen som bästa familjehotell. Det är inte svårt att förstå varför. Med ett av natursköna Teneriffas bästa lägen, med nära till allt, erbjuder Sunwing Fañabé Beach verkligen ett perfekt boende för hela familjen. Oavsett om du väljer våra minsta lägenheter eller våra stora familjelägenheter bor du extra rymligt på Sunwing Fañabé Beach. Lägenheterna är dessutom ljusa, luftiga och utrustade med allt en barnfamilj kan önska sig, läs mer på boendealternativ.
Mer om hotellet

Mer om hotellet

Det du behöver för en lyckad semester finns på områdets innergård. Den lokala kvarterskrogen Vicente's Kitchen & Grill har en mysig uteservering mot poolområdet. Här slår du dig ner för en familjevänlig måltid i skenet av tända ljus. På menyn hittar du både spanska specialiteter såväl som internationella favoriträtter. På innergården finns hotellets pooler, som är uppvärmda till cirka 25 grader*. Här hittar du också Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market, fitness, gym, spa, bufférestaurang och Teen Lounge, där våra yngre gäster kan spela Play Station och surfa på nätet.

Kvällstid kan du sätta dig i show baren och ta en svalkande drink medan vårt proffsiga showteam bjuder på kvällens barn- och familjeunderhållning.

Sunwing Fañabe Beach ligger nära Playa de las Américas, här finns det gott om restauranger och butiker.

*Hotellets pooler är uppvärmda till cirka 25 grader mellan 1/11-30/4.

Internet

WiFi Internet* ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.

*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Informationssajt My Sunwing

På hotellets egen informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om vilka veckodagar eventuella Inclusive- lösningar serveras samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Sunwing i sociala medier

Du vet väl att du kan följa Sunwing Fañabé Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Rökfritt

Sunwing Fañabé Beach är ett rökfritt hotell, det finns ett anvisat rökområde på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Läkarservice

Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.

Handikappanpassat

Handikappanpassade lägenheter finns att boka. Du hittar lägenhetstypen under Small Family.

Ramper inom anläggningen. Poolen har trappor med räcke och ramp med räcke (sluttande botten).

Säsong

Hotellet är öppet året runt.

Miljö

Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Bröllop på Sunwing Family Resorts

Funderar ni på att gifta er utomlands? Ett bröllop på vårt familjeparadis Sunwing Family Resorts är det självklara valet när ni har barnen med på bröllopsresan. Skicka ett mail till oss, på engelska, så berättar vi mer: fanabe@sunwing.net

Övrigt

Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Tidigast incheckning vid ankomst kl.12.00 och senast kl.15.00. Utcheckning senast kl. 12.00. Bankomat finns i närheten av hotellet.

Byggt: 2003. Delvis renoverat 2011/2012 (Royal Family Suite, Happy Baby samt Family med två rum) och 2013/2014 (Family med ett rum).

241 lägenheter. Våningar: 5. Hiss: Ja.

Luftkonditionering: 1/6-30/9 kl. 16.00-19.00 samt 22.00-09.00.

Parkering: I hotellets garage, begränsat antal.

Hotellmanager

Gabriel Abad

Se pris och boka
Hotellet erbjuder
 • Pool
  4 st
 • Barnpool
  Ja
 • Hiss
  Ja
 • Bar
  2 st
 • Poolbar
  Ja
 • Restaurang
  2 st
 • Minimarket
  Ja
 • Städdagar/vecka
  5
 • Närmaste centrum
  250 m
 • Huvudcentrum
  4,4 km
 • Närmaste strand/bad
  200 m
 • Internet
  Ja
 • Vattenrutschbana
  Nej
 • Lägenheter för upp till 6 personer
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Skandinavisk barnklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger nära stranden
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser
 • Babypool med solskydd
Mer värdeUtvalda hotell med extra fördelar
Boende
Med ett av natursköna Teneriffas bästa lägen, med nära till allt, erbjuder Sunwing Fañabé Beach verkligen ett perfekt boende för hela familjen.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

Small Family

Våra Small Family-lägenheter passar perfekt för den lilla familjen på upp till tre personer.

Family

Family-lägenheterna är vårt mest populära boende som består av ett till två rum.

Happy Baby

Lägenheter för upp till fyra personer utrustade med smarta, barnsäkra detaljer för dig som reser med riktigt små barn.

Royal Family Suite

Våra Royal Family Suites är för dig som vill ha ett boende med hög komfort, bra läge och praktiska detaljer.

Mat och dryck

Hur kul är det egentligen att tänka på matlagning under semestern? På Sunwing Fañabé Beach lagar våra duktiga och inspirerade kockar mat som får både liten och stor att jubla. Morgon, middag och kväll.

Börja dagen med en frukostbuffé där inget saknas och fortsätt gärna med lunch och middag på den barnvänliga restaurangen Vicente's Kitchen & Grill. Känner du för att stanna i lägenheten och njuta av en måltid på balkongen finns det alltid något gott att köpa med sig från Mini Market, eller beställa take away från Vicente's Kitchen & Grill. På semestern är det lördag hela veckan. Mer information om vårt utbud samt öppettider hittar du nedan och på hotellets informationssajt MySunwing.

#### {textadmin 390361} {textadmin 397683} {textadmin 390362}
#### {textadmin 390384} {textadmin 397687} {textadmin 390385}
#### {textadmin 390365} {textadmin 397689} {textadmin 390366}
#### {textadmin 390367} {textadmin 397693} {textadmin 390368}

Öppettider kan ändras under säsongen, aktuella öppettider finns på hotellet vid ankomst.

#### {textadmin 390374} {textadmin 390375}
#### {textadmin 390357} {textadmin 3729686} {textadmin 390358}
#### {textadmin 390359} {textadmin 3729687} {textadmin 390360}
Pool och strand

På Sunwing Fañabé Beach ligger poolområdet i centrum, med lägenheterna i etage runtomkring. Här i hjärtat av resorten ligger också Lollo & Bernie's Mini Land, fitnesscenter, Mini Market och restaurangerna. I poolområdet finns både barnpool och en pool för de större gäster som är uppvärmda till cirka 25 grader under vinterhalvåret. Babypoolen är solskyddad. På hotellet finns även två härliga takterrasser med solsängar och duschar där du kan luta dig tillbaka och slappna av.

Eftersom poolerna ligger nära varandra är det lätt att ha uppsikt över barnen från din solstol. Det är aldrig långt att gå när du känner för lite förfriskningar eller om du har glömt solkrämen i lägenheten. Det är heller inte långt att gå till stranden: endast 300 meter från resorten ligger den fina Fañabéstranden där du kan njuta av salta dopp i havet. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra.

#### {textadmin 397911} {textadmin 397912}
#### {textadmin 397913} {textadmin 397914}
#### {textadmin 397915} {textadmin 397916}
#### {textadmin 63326051} {textadmin 63326052}

*Poolerna är uppvärmda till cirka 25 grader 1/11 - 30/4 (pooltemperatur kan variera under dygnets timmar – beroende på utomhustemperatur).

Träning och aktiviteter

Känner du för att byta solstolen mot ett träningspass under semestern har du alla möjligheter när du bor på Sunwing Fañabé Beach. Här kan du välja mellan massor av sportaktiviteter, allt från utomhusschack till gruppträningspass ledda av utbildade och inspirerade instruktörer. Vårt gym har utrymme för all typ av styrketräning. Här kan du träna i både maskiner och med fria vikter. Lokalerna är luftiga och inspirerar till att slipa semesterformen.

I vårt Fitnesscenter erbjuder vi ett varierat
träningsutbud
för alla smaker och i poolen kan du delta i olika vattensporter eller vår populära Vattengymnastik. Blir du sugen på golf hittar du flera fina banor i närheten av resorten.

Har du glömt dina träningskläder hemma? Eller vill du unna dig själv något nytt till träningsgarderoben? På Sunwing Fañabé Beach har du möjligheten att köpa Craft´s senaste kollektion utav träningskläder.

#### {textadmin 390305} {textadmin 390306}
#### {textadmin 390307} {textadmin 390308}
#### {textadmin 390309} {textadmin 390310}
#### {textadmin 8979340} {textadmin 8979341}
#### {textadmin 390311} {textadmin 390312}
#### {textadmin 390313} {textadmin 390314}
#### {textadmin 390315} {textadmin 390316}
Barn och ungdom

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av barnaktiviteter för barn från 0-7 år, allt från öppet hus, skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Mini Stars och vattenlekar.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant. Vissa har åldersgräns, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!

På Sunwing Fañabé Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land på andra sidan poolområdet från restaurangerna sett, nära barnpoolen. Här samlas barnen när det är dags för aktiviteter och hit kan man också gå för att leka, pyssla eller se på film tillsammans med mamma eller pappa. Anmälan till barnaktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing. Scenen, där du kan se våra populära barnshower och vara med på Mini Stars eller Mini Disco, ligger i huvudbyggnaden, intill baren och bufférestaurangen.

På Sunwing Fañabe Beach finns alltid något att göra. Här nedan presenterar vi ett urval av alla aktiviteter som vi erbjuder.

#### {textadmin 390279} {textadmin 390280}
#### {textadmin 390269} {textadmin 390270}
#### {textadmin 390275} {textadmin 390276}
#### {textadmin 390271} {textadmin 390272}
#### {textadmin 7813430} {textadmin 7813431}
#### {textadmin 56589761} {textadmin 56589762}
#### {textadmin 2986514} {textadmin 2986515}
#### {textadmin 390273} {textadmin 390274}
#### {textadmin 390267} {textadmin 390268}
#### {textadmin 390265} {textadmin 390266}
#### {textadmin 12029571} {textadmin 12029572}
#### {textadmin 390283} {textadmin 390284}

För barn och ungdomar mellan 8-11 år (upp till 15 år under högsäsong sport-, påsk-, sommar-, höst- och jullov) erbjuder Sunwing Fañabé Beach en hel del roligt att göra. Här får du prova på olika sportaktiviteter, både på land och i vattnet. Det finns också en spelhall, biljardbord, pingisbord, fotbollsspel, utomhusschack och andra spel. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel med pizza och filmvisning.

I vårt Teen Lounge kan du spela PlayStation. Är du riktigt modig kan du under skolloven ställa upp i Teen Idol, där du får hjälp av showteamet att öva in en låt som du sedan uppträder med på stora scenen, inför publik.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant.

#### {textadmin 390341} {textadmin 390342}
#### {textadmin 390343} {textadmin 390344}
#### {textadmin 3888978} {textadmin 3888979}
#### {textadmin 121479917} {textadmin 121479918}
#### {textadmin 1333931} {textadmin 1333932}
#### {textadmin 1926368} {textadmin 1926369}
#### {textadmin 12093208} {textadmin 12093209}
#### {textadmin 11346150} {textadmin 11346151}
#### {textadmin 7078216} {textadmin 7078217}
#### {textadmin 390347} {textadmin 390348}
#### {textadmin 390345} {textadmin 390346}
#### {textadmin 7554171} {textadmin 7554172}
#### {textadmin 390349} {textadmin 390350}
Läge och transfer
#### {textadmin 390760} {textadmin 390761} {textadmin 390787}
#### {textadmin 672361} {textadmin 672362}
Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer det något nytt och bejublade barnshower och proffsiga dans- och musikspäckade familjeshower avlöser varandra. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Koppla av med någonting svalkande och njut av den högklassiga underhållningen!

#### {textadmin 390289} {textadmin 390290}
#### {textadmin 390291} {textadmin 390292}
#### {textadmin 390293} {textadmin 390294}
#### {textadmin 390295} {textadmin 390296}
#### {textadmin 390297} {textadmin 390298}
#### {textadmin 5923058} {textadmin 5923059}
Spa

Stränder, pooler och strålande sol i all ära – vill du må riktigt, riktigt bra under semestern rekommenderar vi ett besök på vår exklusiva spaavdelning. Här kan du njuta av flera olika sorters massage, helkroppspeeling, ansiktsbehandlingar, pedikyr och mängder av andra sköna behandlingar. Allt från olika 25-minutersbehandlingar till tretimmarsprogram finns på menyn.

Spa Together ger er möjligheten att njuta av behandlingar tillsammans i vårt spa. Varför inte passa på att unna dig lite kvalitétstid med din vän, käresta eller tonåring. Om ni vill boka innan avresa förbokar ni längden ni önskar på behandlingen genom att välja lilla (25 min), mellan (50 min) eller stora (75 min) Spa-paketet. Väl på plats väljer ni någon av de härliga behandlingarna som erbjuds i Spa Together och som passar den längden ni förbokat. Vid bokning innan avresa läggs bokningen in som två vuxna. Spa Together kan bokas för personer från 11 år, båda behöver välja samma behandling. Läs mer här eller på MySunwing.

Våra terapeuter är välutbildade och vi har flera olika spa-paket som går att boka hemifrån.

#### {textadmin 397674} {textadmin 397675}
#### {textadmin 397676} {textadmin 397677}
#### {textadmin 397678} {textadmin 397679}
#### {textadmin 61064608} {textadmin 61064609}
#### {textadmin 61064613} {textadmin 61064614}
#### {textadmin 397680} {textadmin 397681}

Åldersgränsen på våra Spa är 15 år (undantaget Spa Together, Teen Face och Spabehandlingar för barn).

Priser och bokning

Gör en sökning för att se lediga rum och priser
Totalpris
Prisdetaljer