Sunprime Ocean View

Hotellbetyg: 4

  • Åldersgräns 16 år
  • WiFi ingår på hela hotellet
  • Smarta måltidspaket mot tillägg
  • Ligger nära centrum
  • Spa, Gym och SATS ELIXIA-klasser
  • Rofylld pool
  • Kylskåp på rummet
  • Passar för vuxna

Välkommen till Sunprime Ocean View – Vings andra Sunprime Hotel på härliga Teneriffa.

Sunprime Ocean View är ett fräscht och modernt vuxenhotell i den populära turistorten Playa de Las Américas. Härifrån har du nära till resmålets utbud av butiker, restauranger och barer. En kort promenad bort ligger strandpromenaden och den välbesökta stranden. Du som gillar golf har flera av Teneriffas bästa banor på bekvämt avstånd.

Från och med sommaren 2017 är detta ett av våra Mer värde-hotell: utvalda hotell med extra fördelar för dig som gäst. Här arbetar vi i nära samarbete med hotelledningen för att se till att hotellet möter våra högt ställda krav. Vårt nära samarbete gör att vi kan påverka det mesta in i minsta detalj. Läs mer om Mer värde.

Hotellets lägenheter och sviter har modern inredning med snygg design. Som alltid när du bor på Sunprime ingår WiFi, badlakan och sköna badrockar. Allt för din trivsel och komfort.

Hotellet har ett litet poolområde med bekväma solstolar och under vinterhalvåret är hotellets pool uppvärmd till behagliga 25 grader**. Söker du ännu mer avkoppling är du välkommen till Sunprime Spa, som erbjuder sköna behandlingar för hela kroppen. Vi erbjuder flera spapaket som du kan förboka hemifrån.

Vill du röra på dig under semestern har du alla möjligheter när du bor på Sunprime Ocean View. Här kan du delta i gruppträningspass, med instruktörer som är utbildade av SATS ELIXIA, eller träna på egen hand i gymmet. Självklart är all träning gratis.

En perfekt start på dagen får du i Sunprime Restaurant, där det varje morgon dukas upp en läcker frukostbuffé. Förutom frukost erbjuder vi även flera andra förmånliga måltidspaket. Vill du åka på utflykt eller äta middag på en annan restaurang, utan att känna att du missar några måltider, rekommenderar vi Sunprime Inclusive. Bokar du Sunprime Inclusive ingår lunch och middag under fem av dina semesterdagar.

*Transfer ingår inte, men kan köpas till. Direkttransfer och incheckning vid hemresa gäller när du flyger med Thomas Cook Airlines. Läs mer under Hotellfakta.

**Poolen är uppvärmd till 25 grader mellan 1/11 och 15/4, temperaturen kan variera under dygnets timmar.

Läs mer Sunprime Ocean View Dölj text Adress

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Teneriffa
Telefon +34 922 790 266

Utbud på Sunprime Ocean View

Prislista