Läs andras eller dela med dig av dina egna restips

Skriv om din egen resa eller läs och inspireras av andras restips! Här hittar du mängder av tips, synpunkter och subjektiva betyg på allt som kan vara av intresse, både inför och under din resa.

Läs andras restips

Filtrera i listorna med land och resmål nedan för att hitta andras tips på de resmål just du är intresserad av.

Tipsa andra om din bästa reseupplevelse - skriv ditt restips här!

 • Los Cristianos

  Av: klockgunnar 
  2018-06-01

  Bra för gamla personer

  Resan ägde rum: oktober 2018

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: tim.boeoes 
  2018-05-01

  Vi bodde på H10 Big Sur 8 - 15 april 2018. Mycket bra hotell med utsökt läge för dagliga strandpromenader. Vi hade ett fint rum på 6:e våningen med havsutsikt (rekommenderas). Högt betyg till både frukost och middag. Varje kväll underhållning i Cactus Bar, alla kvällar mycket bra underhållning. Enda minus var kuddar som vi fick byta.

  Andra veckan på vår combo resa var vi på La Gomera, hotell Jardin Tecina, 15 - 22 april 2018. Fantastisk hotellanläggning med förtjusande omgivning t ex blomsterprakt. Vårt rum var beläget längst ned mot klipporna (rum 330). Kvällsunderhållningen stod Anne-Tina för, en fantastisk pianist med en oerhörd repertoar (önska vad du vill i princip). Frukost och middag höll hög klass. Vi gjorde en heldags utflykt (ö-tur) med buss, kunnig guide Olav (?) och mycket upplevelserik dag. Se även tillägg som avser varning för säljare från Polyglot (hände dock på Playa de las Americas).

  Läs mer

  Resan ägde rum: april 2018

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: tim.boeoes 
  2018-05-01

  Tillägg till restips inlagt 1 maj 2018; Vill varna för säljare från företaget Polyglot, hela "grejen" påminner om time share eller pyramidspel. De "fångar" upp äldre människor på gatan - i vårt fall las Americas - och efter en trevlig inledning erbjuds man två skraplotter, sambon "vann" dvs fick 3 s olar medan jag fick 1 sol (tröstvinst fl vin), allt nog så bjöd Jason (som han hette) på taxi till deras kontor Puerto Colon, lång historia kort så tackade vi nej till att betala 4.250 € för lösen till en websida (?). Antar att priset blir olika beroende på vilken köpkraft de bedömer det "fångade" paret har.

  Läs mer

  Resan ägde rum: april 2018

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: tim.boeoes 
  2017-04-04

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Shopping
  5
  Mat & Dryck
  5
  Barnvänligt
  4
  Nöjesliv
  4

  Vi bodde på H10 Big Sur 26 mars - 2 april 2017. Mycket bra hotell med utsökt läge för dagliga strandpromenader. Vi hade ett fint rum på 3:e våningen med havsutsikt (rekommenderas). Högt betyg till både frukost och middag. Varje kväll underhållning i Cactus Bar, några kvällar mycket bra underhållning .

  Läs mer

  Resan ägde rum: mars 2017

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: angelicanyman.e 
  2017-03-04

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Shopping
  2
  Mat & Dryck
  3
  Barnvänligt
  3
  Sevärdheter
  3
  Sport/Äventyr
  3

  Vi bodde på Parque Carolina, de va jättebra städat och fräscht, personalen Karmen och Joan var helt fantastiska dem lekte och pratade jämt med våran dotter (2år) och kom och frågade om hon behövde nått, filtar mm. Superfräscha sängar men kuddarna va osköna. De va skönt att de inte va turistigt och s uperhärligt att de låg bredvid ett naturreservat som va superfint att vandra i.vi Tog bil till Teide och till lite större stränder men mysigast va den pyttelilla sandstrand som ligger 10 min gångavstånd från hotel. Pizzerian man inte får missa Pizzeria Fuoco&Pizza så himla god, och rödvinet helt perfekt och vedeldad pizzaugna. Här kunde dom mat. Vill man äta engelsk vällagad mat så går man till Alejandra där har dem dessutom bästa bakverken i byn :) Tycker att hotellet va perfekt för oss, just att de va så rent och fräscht och att personalen va så underbara.Vi gick till en fantastisk bar som va inbyggd i berget (ligger lite gömd) mittemot yellow mountain, där satt vi tills solen gick ner och hade en fantastisk utsikt.
  /Familjen Nyman

  Läs mer

  Resan ägde rum: februari 2017

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: richshaw1 
  2017-02-01

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Mat & Dryck
  1
  Sevärdheter
  5
  Sport/Äventyr
  5

  Granada park? Nedslitne lägenheter,inte varmt vatten,
  tråkig matt, hårde madrasser, mycket höj musik på kvällen till kl 23.00 från baren,kommar ej tillbage.
  till detta hotel, langt från byen, ca 3.km till centrum.

  Resan ägde rum: januari 2017

  1 kommentar
  kax skrev:
  2018-01-06
  Avståndet till byn vet man ju redan när man beställer resan!
  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: ann-britt.ahlen 
  2016-12-21

  Bodde denna gång på Beverly Hills Club. Bott där 2 gånger under 2016. Februari och december 2016. Båda gångerna fina rymliga lägenheter med fantastisk havsutsikt. Rymlig balkonger med solstolar. Buss går i princip hela dagen till och från stranden, men det går utmärkt att promenera till stranden som tog cirka 15 minuter till strandpromenaden. Bästa stranden är Playa la Vistas. Gott om restauranger och affärer i närheten av hotellet. Rekommenderar inte att boka mat då det finns så många restauranger i närheten som är relativt billiga. Åker tillbaka till Teneriffa i början på februari, men då bor vi på Sunprime Coral Suites & Spa.

  Läs mer

  Resan ägde rum: december 2016

  1 kommentar
  habbony skrev:
  2016-12-29
  Hej! Hur är poolen? Är den kall? Vi planerar att åka i februari! Tack
  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av:  
  2016-12-20

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Shopping
  5
  Mat & Dryck
  5
  Barnvänligt
  5
  Sevärdheter
  5
  Nöjesliv
  5

  Vi bodde på Teneriffe sur och det va ett riktigt bra hotell . Vi kommer åka tillbaka nästa år igen till samma hotell

  Resan ägde rum: oktober 2016

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: dfallholm 
  2016-11-22

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  4
  Mat & Dryck
  5
  Barnvänligt
  5
  Sevärdheter
  4
  Sport/Äventyr
  4

  Vi bodde på Atlantida bungalows 1 vecka All inclusive nu i November.
  Det var jättebra och maten var riktigt bra och god. Personalen var fantastisk och väldigt service vänliga 👍
  Allra bäst var Patricia som alltid hitta på roligheter och såg till att vi trivdes hela familjen. Tack för denna gång vi kom mer åka tillbaka garanterat ☀️☀️☀️☀️☀️

  - Sängarna var dock aningen sletna så nya madrasser bara så är det kanon.

  Läs mer

  Resan ägde rum: november 2016

  Kommentera restipset
 • Los Cristianos

  Av: larsgpettersson 
  2016-02-02

  Vårt resmål var Bung Atlantida, Los Christia
  nos.Vi vill alltid vara noga med val av hotell och lägenhet när vi reser. Därför la vi mycket vikt vid Vings beskrivning och bokade på detta hotell tvårumsvåning superior/renoverad. Laddade ord som skapar trygghet och förväntningar om ett boende lite mer ä n genomsnittet. Men - varningens finger i luften - om det fanns nånting i den lägenhet vi fick som kan leva upp till "renoverad" så var det möjligtvis två nymålade väggar, absolut inget annat. Badrummet ofräscht bl a med en toastol som inte satt fast i golvet. I pentryt fanns märkligt nog ingen elkontakt så för att använda vattenkokare och kaffebryggare måste man dra fram matbordet och ställa dessa på där det fanns ström. Vad gäller "superior" fick vi allteftersom
  påpeka att det mesta som skulle ingå i detta saknades; balkongparasoll, jordnötter, tofflor...Bagateller i en del fall men är det utlovat att ingå i priset så är det. T o m DVD-spelare skulle finnas men den såg vi aldrig. Vi pratade med Vingpersonal första dagen och fick bra gehör för det vi då upplevde (tack Lovisa), erbjöds rumsbyte som vi dock inte såg som något alternativ och fick också en smärre ekonomisk ersättning men bestående intrycket är tyvärr att Ving sålt något och att vi betalt för något som absolut borde varit något mycket bättre.

  Läs mer

  Resan ägde rum: januari 2016

  1 kommentar
  VingSverige skrev:
  2016-02-03
  Hej! Vad tråkigt att du anser att hotellet inte lever upp till de förväntningar som ni hade på resan och att ni fick fin hjälp ifrån vår kollega på plats. Jag rekommenderar dig att sända in dina synpunkter till oss via en reklamation så får vår kundservice se över ditt ärende. Hälsningar Jasmine, Ving
  Kommentera restipset
Sida: 12345