Utflykter, Arguineguín

Välkommen till din semester. Varför inte krydda den med en utflykt eller två? Vår personal har tillsammans med våra lokala partners satt ihop ett noga utvalt och utprovat utflyktsprogram. Det följer vi sedan upp och förnyar med hjälp av bland annat de kundundersökningar där du och våra andra gäster får lämna sina synpunkter. På så vis kan vi alltid erbjuda aktuella och intressanta upplevelser, och vissa av dem kan du förboka redan hemifrån, så är du säker på att du har en plats när du kommer till din semester.

Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving: alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och för vad som ingår i priset. Dessutom: skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet när du bokar utflykten hos Ving.

Praktisk information om våra utflykter

Garbo's dinner show – kan bokas hemifrån

Garbo's dinner show – kan bokas hemifrån

En färgsprakande kväll med middag samt underhållning i världsklass. Trerätters middag med val av dryck: rött eller vitt vin, öl och diverse alkoholfria drycker, kaffe ingår. Utflykten körs oktober-april.

Läs mer Dölj

Garbo's – underhållning i världsklass - med den fantastiska föreställningen 'Starworkers'.

Upplev Garbo's med sin färgsprakande show. Utflykten går oktober-april men du kan även boka de dagar vi inte har turen i vårt program. Då tar man sig dit på egen hand.

En middagsshow som alla talar om och som utan tvekan är det mest hyllade kvällsarrangemanget på Gran Canaria. Showpalatset Garbo's presenterar stolt en föreställning i toppklass. Välkommen till "Starworkers" med sång, dans, glamour och musikalisk magi. Här får du lyssna till de största hitsen av de bästa och mest välkända stjärnorna.

Om du skall fira något, eller letar efter den bästa underhållningen med mat och dryck, är Garbo's det rätta stället. Detta år briljerar Garbo's med en akrobatshow utöver all musik och dans. Kyparen är inte bara kypare utan även artist, vilket i det här fallet betyder att servicen blir mycket personlig.

När du köper biljetter av oss ingår en gratis uppgradering som innebär ett mer förmånligt dryckespaket. Kontakta din Vingvärd för mer information.

OBS! Bor du i Las Palmas ingår ingen färdledning, transport till Garbo's sker på egen hand.

Boka hemifrån:
Den här utflykten kan du boka hemifrån, genom att använda denna länk: http://app.turitop.com/booking/box/O123/P61/sv

I priset ingår:
Transport, guide, inträde och tre rätters måltid inklusive dryck enligt nedan.

Mat & dryck:
Trerätters middag med val av dryck: rött eller vitt vin, öl och diverse alkoholfria drycker, kaffe.

Tid:
Kvällsutflykt, ca kl. 18.15-00.45.

Färdledning:
Skandinavisktalande guide.

Katamaranen Afrikat 69 - kan bokas hemifrån

Katamaranen Afrikat 69 - kan bokas hemifrån

En härlig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Fri dryck ingår hela dagen, samt en lätt lunchbuffé.

Läs mer Dölj

Följ med på en tur med en fin katamaran, och upplev en skön dag på havet. Vi lägger ut från Puerto Rico med Afrikat 69 för en trivsam och avkopplande dag som man annars bara brukar drömma om. Här kan du sitta på däck och njuta av havsbrisen medan vi långsamt färdas utmed kusten. Har vi tur, får vi under dagen också se delfiner som är vanliga i dessa farvatten.

Vi kastar ankare i en avskild bukt och kan bada direkt från båten. Här kan du delta i olika aktiviteter som snorkling och speedbåt. Om du vill prova vattenskoter eller parasailing kan det ofta arrangeras via besättningen vid bokning av utflykten (det ingår inte i priset).

Efter en härlig tur till havs kommer vi tillbaka till Puerto Rico igen framåt eftermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69, som togs i bruk i maj 2017 är ett lyxigt och modernt fartyg som är handikappanpassat, med gott om utrymme och ett stort soldäck. Bar och cocktailmaskin finns ombord.

Boka hemifrån:
Den här utflykten kan du boka hemifrån, genom att använda denna länk:
http://app.turitop.com/booking/box/O123/P61/sv

I priset ingår:
Transport (se undantag nedan), mat och dryck enligt nedan.

Mat & dryck:
En lätt lunchbuffé ingår, samt fri dryck (öl, sangria, läsk, juice och vatten) under hela kryssningen.

Tid:
Lång halvdag, Morning Cruise, ca kl. 09.15-15.30.
Utflykten går hela året.

Under juli och augusti månad erbjuds även:
- Sunset Cruisemed livemusik, ca kl. 17.45-solnedgången.

Färdledning:
Engelsktalande besättning ombord.

Bra att ta med:
Badkläder, glöm inte handduk, och solkräm med hög skyddsfaktor!

Övrigt:
Det ingår inte transport för gäster som bor i Arguineguin, Puerto Rico eller Playa de Amadores - därför tas ett lägre utflyktspris från dessa resmål.