Costa del Silencio

Costa del Silencio, Teneriffa

Costa del Silencio är en liten ort som inte ligger långt från Los Cristianos, och Playa de las Américas på Teneriffas sydkust. Men där slutar också likheterna. Costa del Silencio är en betydligt mindre och lugnare by vid havet, med det lokala ölivet runt knuten.

I Costa del Silencio finns ett av öns första naturliga klippreservat, där klipporna fungerar som solstolar och en trappa leder dig direkt ner i det klara vattnet. Området är mycket omtyckt bland dykare, och för den som vill prova på finns dykcenter. Utbudet av restauranger och butiker är litet, och för den som vill ha mer att välja på ligger byn Las Galletas bara två kilometer bort. Ta en promenad med oslagbar utsikt längs den fina havspromenaden som löper hela vägen från Costa del Silencio till Las Galletas. Väl framme kan du besöka fiskmarknaden, strosa längs hamnen eller beskåda båtarna från ett café när du njuter av den kanariska charmen och lokala prägeln. I Las Galletas finns också en fin, naturlig sandstrand i anslutning till Beach Club Alborado.

Läs mer om Costa del Silencio Dölj text

Se mer av Teneriffa
Vill du se mer av Teneriffas skiftande landskap är det bästa att hyra en bil. På ön finns mycket att se, allt från den slumrande vulkanen Teide och öns myllrande huvudstad Santa Cruz till flera populära vandringsleder. Det går också att ta lokalbussen från Costa del Silencio till flera andra städer via Playa de las Américas, som exempelvis till Puerto de la Cruz i norr.

Kombinera resmål
Vill du få ut så mycket av din resa som möjligt kan du välja att kombinera flera resmål under din semester. Du kan kombinera din vistelse i Costa del Silencio med en vecka i Puerto de la Cruz, Santa Cruz, Los Cristianos, Playa de las Américas, San Miguel de Abona eller Playa Paraiso.

Så tyckte andra om Costa del Silencio

betyg
Barnvänligt
3
Stränder
2
Sevärdheter
2
Mat & Dryck
3
Nöjesliv
3

Samlat hotellbetyg 3,0

Betyget baseras på 383 svar.

Populära hotell - Costa del Silencio


Hotell Parque Carolina – Utvalt av VingVisa fler bilder

Parque Carolina, Costa del Silencio
 

Costa del Silencio, Teneriffa

Gästernas betyg 2,5
Gästernas betyg 3,0

Parque Carolina är ett enkelt lägenhetshotell i lugna omgivningar Costa del Silencio. Här...

  • Pool
  • Barnpool
  • Närmaste centrum: 850 m
  • Strand/bad: 400 m
  • Internet
  Visa på karta
   
  Välj Parque Carolina

  Våra priser uppdateras löpande. Ibland kan resor ta slut och priset kan ha ändrats när du försöker boka. För aktuellt pris, klicka på prisangivelsen och se specifikation.

  Delbetala din resa

  Filtrera sökning